USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як живеться багатодітній лучанці в новій квартирі від міськради

20 Березня 2018 20:38
Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та в.о. генерального директора “Луцьке підприємство електротранспорту” Володимир Пуц 20 березня відвідали лучанку, багатодітну матір Оксану Владичко, яка отримала двокімнатну квартиру.

Про це повідомили у прес-службі Луцької міської ради.

Рішення про виділення житла прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради 1 листопада 2017 року.

Оксана Владичко працює водієм тролейбуса на “Луцькому підприємстві електротранспорту”. Вона розповіла, що декілька років тому звернулася до депутата міської ради Ігоря Поліщука з проханням допомогти, адже вона з чотирма дітьми опинилася в складних життєвих обставинах і жила в холодній тимчасовій будові площею 12 м.кв., фактично, в сараї – без водопостачання, без газу та електрики.

“З 2013 по 2016 рік я постійно звертався до міської влади з проханням допомогти Оксані і систематично озвучував депутатські запити і звернення з даного питання. Але вирішення цього питання виявилось не під силу колишнім керівникам ради.

Одразу після того, як наша команда взяла відповідальність за наше місто, ми зайнялись вирішенням проблеми і знайшли для пані Оксани двокімнатну квартиру загальною площею більше 70 м.кв. і передали їй цю квартиру в користування”, - розповів Ігор Поліщук.

“Я дуже рада, що про мене не забули й допомогли. Тепер в нас чудова квартира, завдяки зусиллям міської влади”, - сказала жінка.
Ігор Поліщук наголосив, що завданням міської ради є допомагати людям.

“Ми виконуємо обіцянки. Нам вдалося знайти житло, квартира простора, гарна. Хочеться побажати пані Оксані та її сім’ї здоров’я, затишку, благополуччя, а ми допомагатимемо всім чим зможемо”, - сказав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Алла Показати IP 20 Березня 2018 22:12
Я дуже рада за Оксану. Вона добра людина і дітки в неї дуже гарні і виховані
Єгор Показати IP 20 Березня 2018 22:16
Молодці! За вами майбутнє!
Анонім Показати IP 20 Березня 2018 22:26
Це краще ніж давати житло пришлому галичанину.
Лучанка Показати IP 21 Березня 2018 09:05
А чоловік її який радий. Нічого не роблячи жінка з його дітьми отримує квартиру. А мама яка живе в 2-ох поверховому будинку на вул. Львівській.
Їван до Лучанка Показати IP 21 Березня 2018 11:26
Ну і шо, це погано? Кожному є де жити!
дівчинка Марійка Показати IP 21 Березня 2018 11:41
починає душити жаба наших людей..))на совісті мами. що вигнала доньку з онуками в халабуду. на совісті чоловіка. що бухає і не дбає про сім"ю. а Оксана дуже хороша людина... а діти підростуть і зрозуміють хто є хто ... кожен з нас отримає за дії свої. а лучанка за язик-тіліпало..)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus