USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Багатодітна родина Луцького району поповнилася… трактором

13 Жовтня 2008 08:46
Голова облдержадміністрації Микола Романюк 11 жовтня вручив багатодітній сім’ї  Смальків із села Рованці Луцького району трактор «Сінтай». Про це інформують «Волинські Новини».
Цей подарунок придбав для родини керівник ВАТ «СМП» Сергій Мартиняк (торгова марка «Пан Курчак»). Саме він, за повідомленням прес-служби голови ОДА , є одним із перших підприємців, який відгукнувся  допомогти багатодітним сім’ям у рамках реалізації Президентської програми.
Родина Смальків виховує 11 дітей (у 2006 році Указом Президента України Любові Смалько присвоєно почесне звання «Мати-героїня»). Вони мають підсобне господарство, обробляють майже 3 гектари городу. Такий міні-трактор стане сім’ї великою підтримкою для проведення сільськогосподарських робіт.
З проханням допомогти багатодітна мама зверталася до голови облдержадміністрації Миколи Романюка. Й уже у результаті успішної співпраці влади та бізнесу родина отримала необхідну їм допомогу.
«Є ще ряд волинських бізнесменів, за кошти яких багатодітні сім’ї, що виховують 10 і більше неповнолітніх дітей,  покращили свої житлово-побутові умови. У нас ще не до кінця вирішені ці питання у Луцьку. Однак, я впевнений, що і вони Новий рік будуть святкувати у нових квартирах», – сказав голова облдержадміністрації.
Довідково:У Волинській області створено благодійний фонд на підтримку соціальної ініціативи Президента України «Зігрій любов’ю дитину», де акумулюються кошти  на вирішення житлово-побутових проблем багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus