USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Багатодітні родини Ковельщини розповідали про свої проблеми

11 Лютого 2009 10:01
Десять ковельських родин виховують дев’ятеро і більше неповнолітніх дітей. З їх представниками зустрілися посадовці міської влади, аби почути про проблеми та сприяти у їх розв’язанні. Про це 11 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Заступник міського голови Ігор Прокопів розповів про надану допомогу багатодітним сім’ям протягом останніх років на державному рівні, місцевою владою, благодійниками.
Серед найбільш значимих благородних кроків – придбання у минулому році житлового будинку родині Шемейків (11 дітей) та проведення капітального ремонту житла родині Панасюків (17 дітей) за кошти благодійного фонду «Зігрій любов’ю дитину». За добровільні пожертви міських жителів, підприємців купили та подарували побутову техніку 5 сім’ям.
Під час діалогу батьки просили розповісти про порядок організації оздоровлення дітей в санаторіях матері і дитини, безкоштовного харчування дітей в школі, звільнення від оплати за відвідування басейну, надання земельних ділянок для будівництва житлового будинку.
Як інформує сайт Ковельської міськради, також апелювали до міської влади допомогти у проведенні ремонту житла, доріг, водовідведення.
Керівниики управління праці та соціального захисту населення Софія Сагаль, управління освіти Віктор Бичковський, відділу держкомзему у місті Ковелі Вадим Логвінов, відділу охорони здоров’я Василь Левчук, відділу сім’ї та молоді Ніна Шум, комплексної ДЮСШ Олена Клімашевська дали роз’яснення щодо поставлених запитань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus