USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кравчук стежитиме за цінами на тендерах

22 Листопада 2011 10:22
Міський голова Микола Романюк додав своєму першому заступнику обов’язків. Святослав Кравчук стежитиме за тим, щоб бюджетні установи купували продукцію за виправданими цінами.
Про це мер заявив 22 листопада під час оперативної наради в міськраді.

Романюк закликав працівників бюджетних установ, які організовують тендери з закупівлі харчових продуктів, проводити торги без посередників. Також він переконаний, що купувати варто тільки у волинських виробників, водночас, контролюючи ціни на продукцію. Мовляв, за картоплю, одна установа платить дорожче, а інша – дешевше.

«У нас різні ціни в бюджетних установ на одинакові види продуктів. Я доручаю Кравчуку контроль за ціновою політикою», – зауважив мер.

Також міський голова зобов’язав комунальні установи придбати до кінця листопада техніку для прибирання прибудинкових територій, а начальника управління освіти міськради Олега Гребенюка – надати інформацію про те, скільки грошей треба для облаштування в школах та дитсадках душових кабін і кімнат гігієни.

Насамкінець Романюк попросив підлеглих «підтягнути» виконавську дисципліну. «Я вчора просив Ковпака (директор КП «Луцьксвітло» Олександр Ковпак, – «ВН») і Кубіцького (директор департаменту ЖКГ міськради Іван Кубіцький, – «ВН» ) – зустріньтеся ви з людьми, які мені розповідали про свої проблеми на прийомі.
Ковпак це зробив, а Кубіцький – ні», – розповів мер.
На що Іван Кубіцький зауважив, що мав багато справ і тому не зустрівся з лучанами. Міський голова зобов’язав його щонайшвидше відвідати скаржників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанка Показати IP 22 Листопада 2011 11:03
Як у нас пан Ковпак все швидко виконує!!! там де пахне грошима особливо у парку
Цікавий Показати IP 22 Листопада 2011 12:55
Щуку в воду?
депутат Показати IP 22 Листопада 2011 13:35
Поставити Кравчука над тендерами, що поставити лисицю в курнику обліковцем. А Кубіцький не навчений виконувати розпорядження начальства. Циганам начальники зайві.
Степан Показати IP 22 Листопада 2011 13:39
Щуку канули в річку, зараз Кравчук наконтролює тендери і ціни. Потім усім лучанам треба буде скидатись грошима, аби перекрити борги романюківської команди
Совість Волині Показати IP 22 Листопада 2011 15:28
Это как в басне Крылова, лисице доверили построить курятник:))
Деп. Показати IP 22 Листопада 2011 16:22
"Кравчук стежитиме за цінами на тендерах" - вже смішно. Це звучить як "Бджоли проти меду"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus