USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Багатодітний батько й добрий дідусь: на фронті загинув волинянин Микола Сосницький

21 Грудня 2023 12:50
Знову страшна звістка надійшла в Олицьку громаду. 18 грудня в результаті мінометного обстрілу загинув житель села Дідичі, старший солдат Микола Леонідович Сосницький 1975 року народження. Боєць отримав поранення, несумісне з життям, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.

Про це повідомили в Олицькій селищній раді.

«Багатодітний батько, хороший чоловік, добрий дідусь став на захист України, боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини. Самовідданість, мужність, героїзм Миколи є прикладом для нас усіх, нагадування про те, як важливо відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища гідність – віддати життя за Батьківщину.

Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, внукам, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з вами біль втрати, сумуємо разом з вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей. Світла та вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Героям Слава!» – йдеться в повідомленні.

Про чин прощання та поховання повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus