USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Балога – це Олександр Волков зразка 99-го року, - Кость Бондаренко

5 Серпня 2008 12:30

Кость Бондаренко під час прес-конференції у луцькому Народному домі «Просвіта» розповів про ситуацію у політикумі України, - інформує 5 серпня репортер «Волинських Новин».
За твердженням пана Бондаренка, зараз Партія Регіонів фактично розколота на три частини, дві з яких очолюють Ахметов та Янукович. До третьої входить невелика група бізнесменів - такі, як Юрій Бойко, котрі ще не визначились зі своєю позицією. Найголовніша проблема – чи будуть Регіони висувати власного кандидата на виборах Президента.
Щодо Юлії Тимошенко, то однією з найбільших інтриг на сьогодні є те, як довго пропрацює її уряд. Цього ніхто не може передбачити. Проте у випадку, якщо створиться коаліція БЮТ з Партією Регіонів, у парламенті виявиться конституційна більшість. «Це, як казав колись Томас Джефферсон, колективний диктатор», - стверджує політолог.
Чинному главі держави важко суттєво підняти свій рейтинг, що наразі становить 6%. «Політика «маніловщини», незакінчених реформ дала свої результати», - наголосив Кость Бондаренко.
Щодо питання «ЄЦ», то Кость Бондаренко розповів про своє ставлення до цього проекту: «Я не бачу в «Єдиному Центрі» серйозної політичної сили. На сьогодні вони мають програму, котра складається з одного пункту – «Віктор Ющенко – Президент-2010».
За інформацією політолога, Віктор Балога пересварився практично зі всіма серйозними політичними силами і тому розуміє, що може бути менеджером лише при Ющенку. Зараз керівник президентського Секретаріату прагне зібрати якомога більше ресурсів. «Цим він нагадує мені Олександра Волкова зразка 1999-го року», - ствердив Кость Бондаренко і навів паралелі - саме пан Волков, котрий тоді організував перемогу Кучми, став одним з перших, кого переобраний Президент звільнив.
В Арсенія Яценюка є розуміння, що нинішні «війни» - не для нього і тому спікер не піде на ці вибори Президента. Він зараз закладає підвалини своєї майбутньої кар’єри і можливо, в перспективі створить власну політичну партію, - наголосив Кость Бондаренко, котрий за сумісництвом є радником Голови Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus