USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

2014-й рік очима обранців луцької громади. ВІДЕООПИТУВАННЯ

31 Грудня 2014 19:00
Про здобутки, тривоги, клопоти, проблеми, переживання та несподіванки старого 2014 року розповіли депутати Луцької міської ради під час відеоопитування.

Народні обранці луцької громади сходяться на думці про те, що рік був надзвичайно важким та напруженим для України: Росія спочатку анексувала Крим, а згодом розв’язала війну на сході України.

Разом з тим, 2014-й був запам’ятався і хорошими подіями: революція Гідності завершилась перемогою українського народу і відставкою тодішнього президента Віктора Януковича та відродженням єдності українців за духом, один з наслідків якого – потужний волонтерський рух, який розгорнувся в період антитерористичної операції на сході держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
член громади Показати IP 31 Грудня 2014 19:50
Молодці, депутати! Крім, звичайно, пустослова бірюкова. Бажаю йому в новому році навчитись культури і не пустословити на засіданнях сесій міськради, не забирати в людей дорогий час!
Всезнайко Показати IP 31 Грудня 2014 20:03
Жахливий майданутий рік...
Лучанин Показати IP 31 Грудня 2014 20:04
Гарно! Всі найголовніші депутати виступили, правда могли б ще мера запитати Романюка.
Штефан, Луцьк Показати IP 1 Січня 2015 13:29
Чекайте. Питання стояло по-іншому. Саме для луцьких міських депутатів. А загальнодержавні події зачіпали не тільки їх, а й нас усіх - сірих і совісних. Якщо можна, я відповім за них: шкурництво, приватний інтерес і збагачення за будь-яку ціну - ось три основні критерії, що домінували посеред депутатського корпусу м. Луцька у 2014 році. Багато хто із них пожалкує про це у 2015-му. Проте, буде запізно. Три крапки... Хоча, покаятись ніколи не буває пізно. Навіть на смертному одрі. І основному корупціонеру і натхненнику всіх злодійських перемог обласного центру і не тільки там, - меру Романюку, теж. Не видаляйте. Хай подумає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus