USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бандера спричинив «вуличні війни» у Луцьку. ФОТО

29 Липня 2009 14:46
Прихильність чи антипатію до Провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери у обласному центрі Волині висловлюють на стінах та парканах, –  повідомляє 29 липня репортер «Волинських Новин».
 
Спочатку на вулицях, проспектах та майданах Луцька з’явилися трафаретні графіті червоного і чорного кольорів. На них був надпис «Бандера – герой» та його портрет.
 
Опісля в центральній частині міста з’явилися листівки, де називають Степана Бандеру катом. На офісі Братства ОУН-УПА у Луцьку з’являється надпис «Горите в аду, фашысти».
 
«Пробандерівські» трафарети почали замальовувати. Або ж на них з’являються свастики та з’явилися і надписи аерозольною фарбою «анти бандерівського» змісту. Однак це також стирають, як, наприклад, на паркані поблизу гіпермаркету «Там-Там».
 
У всіх випадках «художники» не бажали називати себе, залишаючись анонімами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 29 Липня 2009 15:10
Нещасний бандера,перевертаеться в труні,адже по суті справи він -НІХТО І НІЧОГО ВИДАТНОГО НЕ ЗРОБИВ,,,
Січовик до Анонім Показати IP 18 Липня 2010 13:07
Вчи історію невдаха !
Андрій Показати IP 29 Липня 2009 16:14
БАНДЕРА ГЕРОЙ
Alex Анонімec Показати IP 29 Липня 2009 16:16
придурки, псують паркани своїми каракулями, карще бі по-справжному, по-чоловічому розібрались між собою - зустрілись десь і набили бі один одному морди і все...
Знаючий Показати IP 30 Липня 2009 01:41
Пенсіонери-комуністи розбушувалися і замовили для двох онуків-комсомольців два балончики фарби. Достатньо почитати сайти КПУ, їхнього інхширмадуйного агенства, то ще й зоо-НАТЄ-порнографію побачите
Анонім Показати IP 30 Липня 2009 09:35
Это еще ничего, вот поставят памятник - тогда начнется. Одно больное на голову притащится к монументу среди ночи, обольет его краской. Нет чтобы заборчик покрасить себе или соседу, нет - надо ресурсы выляпывать на "идеологию". Второе больное на голову засядет возле этого же монумента отстреливать голубей, чтобы не с...ли на высокоподобную фигуру. Потом начнут высчитывать, кто из власть имущих поднесет букетик (купленный за бюджетное бабло) к ногам С.Б., а кто на день победы поедет сначала на Памятку Памяти, положит такой же букетик к ногам Неизвестного солдата, а уже потом почтит Бандеру. На эту тему будет множество никому не нужных дискуссий в в местных Интернет-изданиях. Дискуссии будут насыщены бессмысленными оскорблениями и обвинениями замученных идиотической жизнью людей. В общем, не вылезем мы из г...на, что прискорбно.
Анонім Показати IP 30 Липня 2009 09:48
Видя молодых придурков , сосущих сранья пиво и вечером сосущих то же, не верю в их (молодых)политическую активность.Большинство из них даже не знают - ни кто такой Бандера , ни кто такой Ленин. Не говоря уже о других политических и исторических фигурах - независимо от знаков "+" или "-". Это все похоже на провокацию взрослых придурков.Как бы там ни было , стены пачкать нельзя.Неужели за долгие годы никого не поймали ? А памятник Бандере наверное нужен.Трагическая личность , попавшая между такими жерновами... Успел что - то сделать - не успел сделать...Он ,по - моему после смерти сделал больше - стал идеей и символом для огромного числа людей... Вот только сомневаюсь , что скульптура будет иметь художественную ценность - опять все пересрут наши художники. Сварганят якесь жахіття з цементу та й почнуть його підмуровувати кожного року , бо ж потріскає за зиму - як оте одоробло на Київському. На пике политического и финансового распада замахнуться на памятник...Ну давайте попробуем.А вдруг получится!
М.Н. Показати IP 30 Липня 2009 10:28
Я проти того, що нас сьогодні роз'єднує, бо це успішно роблять нацмени. Вчора міська рада виділила 8 тисяч гривень на памятник Бандери,а нанести зебру на переходах, де сьогодні убиваємо українців, немає краски. Руйнуються будинки, бо немає грошей робити ремонт покрівлі. Руйнуються дороги , бо немає грошей латати ямки. Ми дурні бо бідні, чи ми бідні бо дурні??
Андрій Калахан Показати IP 30 Липня 2009 13:21
До пана М.Н. Демагогію залиште для себе. Ви краще розкажіть про ветерана УПА, якому Ви ще у грудні слізно обіцялися допомогти. "Допомогли"... А віз і нині там
Анонім Показати IP 30 Липня 2009 13:59
А зачем спорить с Никитюком???
Юстас Показати IP 31 Липня 2009 12:10
Дай Боже, щоб через сто років наші праправнуки сперечалися, де в Луцьку поставити пам'ятник почесному жителю Луцька Гудимі О.В., щоб були кошти й уся заковика була у відсутності гідного для цього достойника місця, оскільки усі більш-менш пристойні земельні ділянки на той час будуть зайняті пам'ятниками першому (українському лису) Президенту Кравчуку Л.М. - в центрі нинішнього Варшавського ринку, другому Президенту Кучмі Л.Д., третьому Президенту Ющенку В.А. - в районі автозаводу його кума Порошенка П.О., четвертому Президенту Тимошенко Ю.В. - на території приміщення колишнього обєднання автобусних станцій, пятому Президенту Яценюку А.П. - там само, губернаторам області Блаженчуку В.І. - біля фонтану на місці колишнього памятника В.І.Леніну, Клімчуку Б.П. - по вул. Теремнівській на території колишнього облшкірвендиспансеру, Французу А.Й. - по вул. Ярощука на території будинку для приїжджих, Бондарю В.Н. - по вул.Дубнівській біля залізничного переїзду, Романюку М.Я. - біля фонтану на Київській площі, Грицюку А.П. - біля представництва фірми "Крайслер", Свириді О.М. - по вул. Ковельській біля "Луцьк-Фудз", міським головам Кривицькому А.Ф. - біля готелю "Україна" або на території ресторану "Срібні лелеки", Шибі Б.П. - біля універмагу в підземному переході. Хай усі згадані особи живуть по 100 і більше років! Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus