USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бандерштатівці стали співучасниками «неймовірного качу»

5 Серпня 2016 23:09
Шаленими оплесками та криками «на біс!» проводжали учасників гурту Роллікс з головної сцени Фестивалю національного опору «Бандерштат-2016». На завершення виступу фронтмен гурту Дмитро Ігнатов привітав бандерштатівців з тим, що вони офіційно стали співучасниками «неймовірного качу».

Роллікс — український нью-метал гурт, який поєднує в собі сучасні віяння щільного гітарного звучання зі складовими чіткого і проникливого, з натиском, співу.

Деякі критики порівнюють Роллікс за стилістикою з такими відомими колективами, як Limp Bizkit, P.O.D, Linkin Park, Hed PE, але відзначають притаманну «ролліксам» неповторність музичного матеріалу з дотепними та вигадливими текстами, що надає гурту особливої самобутності.

Хлопці виступають перед луцькою публікою далеко не вперше, тому почували себе на сцені достатньо вільно. Перед бандерштатівською публікою виконали давно знайомі хіти, під які гості фесту відривались до самого останнього треку.

Слід зауважити, що публіка добряче розігрілась, тому Роллікс довго не відпускали зі сцени. А після них на сцені з’явились легенди українського року – гурт Брати Гадюкіни. Саме вони закриватимуть головну сцену першого фестивального дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus