USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Банери «Хто замовив Гандзюк?» біля форуму Порошенка: активістів викликали до суду

30 Січня 2019 08:59
Активістів, які організували акцію «Хто замовив Катю Гандзюк?» біля Міжнародного виставкового центру, де проходив форум Петра Порошенка, викликають до суду.

Про це у прямому ефірі 24 каналу розповів громадський активіст Назарій Кравченко.

«Ми організували акцію «Хто замовив Катю Гандзюк?» біля з’їзду партії «Блоку Петра Порошенка». Ми розтягнули банер та запалили фаєри. Після цього був складений адміністративний протокол, вперше за п’ять років, за те, що ми не попередили владу та поліцію про цю акцію», – розповів активіст.

За його словами, акція була мирною, однак, адмінпротокол склали на активіста Андрія Стирненка. Чим закінчиться суд – невідомо.


29 січня чинний президент Петро Порошенко організував форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», де оголосив, що йде вдруге на президентсьекі вибори. Водночас біля Міжнародного виставкового центру в Києві, де відбувався захід, активісти розгорнули банер "Вибачте, так а хто замовив Гандзюк?".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петя Показати IP 30 Січня 2019 10:19
Чего раскричались? Генпрокурор всех знает, но ему не дают их взять.
Анонім Показати IP 30 Січня 2019 11:17
дуже петі хочеться знову бути "головним", а луцику "геніальним", але скоріше за все, що "хотєлки " їхні обламаються - більшість чекають не просто виборів, а зміну влади

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus