USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Форум Порошенка обійшовся щонайменше в 1,5 млн грн

9 Лютого 2019 22:14
Форум Петра Порошенка «Відкритий діалог», що відбувся в Києві 9 лютого, обійшовся його штабу в 1,5 мільйона гривень.

Про це з посиланням на офіційного представника президента Руслана Князевича передає Lb.ua.

За словами Князевича, на оренду Палацу спорту, де проходив захід, було витрачено 300 тисяч гривень. Це звичайна ціна для бажаючих зняти це приміщення. Решта 1,2 млн гривень пішли на організацію трансляції форуму телеканалами. Проте, у загальній сумі не враховано ще транспортні витрати і технічне забезпечення. У понеділок штаб розраховує отримати договір, тоді стане зрозумілою загальна сума витрат.

«Ми перші і єдині, хто зареєстрував кандидата і в той же день, 7 лютого, – довірену особу, розпорядника фонду (нею стала Ніна Южаніна, – ред.). А 8 лютого з самого ранку відкрили рахунок, до обіду його наповнили, а після обіду вже змогли проводити оплати», – заявив Князевич.

Зауважимо, Ніна Южаніна є особистим бухгалтером Порошенка, вона контролює всі бухгалтерські питання кондитерської імперії «Рошен», а також за сумісництвом є головою комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики.

Нагадаємо, 9 лютого у Палаці Спорту пройшов форум «Відкритий діалог» президента Петра Порошенка, на якому він презентував свою передвиборчу програму на пост глави держави. Але це офіційна «легенда». В реальності ж, це був захід для легалізації створеної штабом Порошенка мережі купівлі голосів. Так званої «сітки». Про неї вже докладно писали – агітаторам, які ходять по людях під виглядом проведення соцопитування, платять по 1000 гривень. По всій країні таких уже десятки тисяч.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 9 Лютого 2019 22:32
Це все добре, а чого не пишете, як у Кийові менти дегенератів з с14 добряче відгамселили
Анонім Показати IP 9 Лютого 2019 23:36
Потрібно спочатку написати, чому у Луцьку зникає асфальтове покриття на дуже багатьох дорогах (вулицях), незважаючи на той факт, що воно з'явилось лише влітку чи восени минулого року.
321 Показати IP 10 Лютого 2019 06:51
Оце добре зробили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus