USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Банки не бажають кредитувати селян

9 Грудня 2008 14:32
Українські банки не зацікавлені у підтримці селян. Про це розповіла заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Людмила Петриканин під час наради щодо концепції Державної цільової програми підтримки особистих селянських господарств на період до 2015 року, – повідомляє 9 грудня репортер «Волинських Новин».
За словами Людмили Петриканин, за три роки поспіль програма кредитування особистих селянських господарств не спрацювала на потрібному  рівні. Наприклад, згідно із її даними, на Волині цьогоріч оформили лише 15 таких кредитів.
«Проблема не в тому, що селяни не бажають брати кредитів, а в тому, що банки не зацікавлені у співпраці із дрібними власниками», – зазначила заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської ОДА.
Також не краще склалась ситуація із програмою з вирощування картоплі. «Із шістнадцяти районів участь в ній узяли лише п’ять», – навела дані Людмила Петриканин.
Окрім того, спостерігається зменшення поголів’я корів у особистих селянських господарствах. За словами заступниці, станом на 1 грудня їх у області стало менше на 6,1 тисячі голів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus