USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Басейн руйнує школу

23 Грудня 2011 17:47
У Камені-Каширському недобудований у 1994 році басейн руйнує стіну школи. Вирішити проблему допоможе зведення даху над водною спорудою.
Про це 23 грудня під час засідання Громадської ради при Волинській облдержадміністрації розповіла директор освітнього закладу Ганна Куницька.
З її слів, у Камені-Каширському в 1994 побудували школу №2. Однак зведення басейну не завершили. Зокрема, над спорудою немає даху.
«Басейн розташований впритул до шкільної стіни. Оскільки він не накритий – стіна руйнується», – бідкається Куницька.
Вона зауважила, що учні часто здобувають призові місця на змаганнях із плавання. Директор вважає, ніби на базі басейну, якщо його будівництво закінчать, можна відкрити реабілітаційний центр. «Тим більше район у нас – чорнобильський. Багато дітей, які часто хворіють», – зазначила вона.
Її підтримав заступник голови обласного товариства «Спілка Чорнобиль» Ростислав Кухтей. Мовляв, у 2012 році влада регіону могла б знайти 300-400 тисяч гривень, аби добудувати споруду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus