USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Башкаленко прокоментував інцидент із журналістами

10 Лютого 2014 10:14
Чому частина представників ЗМІ не змогла потрапити у будівлю облради під час представлення новопризначеного голови облдержадміністрації, під час брифінгу 10 лютого розповів Олександр Башкаленко.

З його слів, відколи він очолює обласний осередок Партії регіонів, з 2008 року, він завжди був відкритим до журналістів, та не було жодного випадку, коли б ховався від представників ЗМІ. Олександр Башкаленко зазначив, що якби інцидент трапився 2-3 роки тому, на нього ніхто не звернув би увагу, а нині, мовляв, «гаряча пора» і будь-який маленький крок, зроблений у той чи інший бік, викликає емоції.

«Я розбирався дуже довго. Коли відбувається візит такої високопоставленої особи як віце-прем’єр-міністр, вони йдуть за спеціальними протоколами їхньої прес-служби. Я розумію, що це відмовка. Є помилка нашої прес-служби, я це визнаю, я не виправдовуюся», - зазначив голова ОДА.

Він запевнив, що в облдержадміністрації ніколи не було заборони бути присутнім під час того чи іншого заходу.

«Я придумав таке ноу-хау, давайте, зробимо таким чином – я вже дав доручення Мельнику, він вже розробляє план. Я пропоную поїхати до країн Євросоюзу усім журналістам, прес-служба буде цим займатися, набирати пул, журналісти обміняються досвідом,як ЗМІ працюють там з владою, для того, щоб взяти досвід від європейських журналістів, приїхати сюди і працювати в цьому напрямку», - запропонував Олександр Башкаленко.

Щодо вибачення, яке вимагала від губернатора Незалежна медіа-профспілка, Олександр Башкаленко зазначив, що дасть письмову відповідь, яку розмістять на веб-сайті облдержадміністрації. Надати усні вибачення він відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
ЗМІй Показати IP 10 Лютого 2014 10:32
Перелік будь ласка тої частини які так хотіли попасти і їм перешкодили і що вони взагалі з себе уявляють ті журналісти які з'являються в ОДА взагалі раз у рік?!:)
лучани Показати IP 10 Лютого 2014 10:33
Царювання починає з брехні. Якби просто вибачився,то б всі давно забули.
рита до лучани Показати IP 10 Лютого 2014 15:58
Та вам не догодиш: Клімчук не так чи не з тієї ноги на коліно став- критикуєте. Олександр Костянтинович пояснив ситуацію - знову не те. Хай ті журналісти, яких ТАК образили подають правдиву інформацію, вчасно приходять на заходи а не лише піаряться
Луцьк Показати IP 10 Лютого 2014 10:40
Певно не пустили ВолиньПост, бо тільки від них завжди стільки воні !!!!!!!!!!!
бачив до Луцьк Показати IP 10 Лютого 2014 10:58
Воні багато, але прийшов сам босс - Пащенко!:)
Женя Показати IP 10 Лютого 2014 10:55
від Волиньпосту був сам Пащенко, так що немає чого воняти
свідок до Женя Показати IP 10 Лютого 2014 11:01
А "докУмент" у Пащенка був - жилетка дорожника з кривим написом на спині і фламастером ПРЕСА! Він і зараз так скрізь ходить!:) Ну прям кіт Матроскін у якого вуса та хвіст- документи!:)
Луцьк до Женя Показати IP 10 Лютого 2014 13:05
Тоді зрозуміло чого воняє
Чосу Показати IP 10 Лютого 2014 10:57
Ці журналісти перед представленням собі посвідчення зішляпали. Це не журналісти. Це пародія була
Наталя Камишникова Показати IP 10 Лютого 2014 11:19
Я бачу, Башкаленко починає свою діяльність із банального, але масштабного підкупу. Тактика проста: скуповувати гуртом і вроздріб. Перший крок - збільшення особистого фонду кожного депутата облради з 10 тисяч до 50. УП'ЯТЕРО! Як вам таке? Другий крок - доручення начальнику управління внутрішньої політики Мельнику формувати пули журналістів для поїздок у країни ЄС. Усе, журналісти забувають задати гострі питання і шикуються у пул... А ні - авторам найгостріших запитань дадуть персональні бонуси. Ділова хватка, що й казати.
Іван Г. до Наталя Камишникова Показати IP 10 Лютого 2014 11:47
Ну чому ви бачите все погане??? Це навпаки добре, що нажі журналісти матимуть можливість поїхати у Європу і перейняти досвід. Такого ще в нас не було. Правильно Башкаленко почитнає роботу. Можливо волиньпост навчиться більш менш правдиво висвітлювати інформацію.
У-ух! до Іван Г. Показати IP 10 Лютого 2014 16:24
У Европі "жерналісти" типа "ВолиньПост" узнають що вони ніхто і з такими не рахуються взагалі,а у нас вини ще шось вимагають.
ЗМІй до Наталя Камишникова Показати IP 10 Лютого 2014 12:03
І тут не так... ну вам не вгодиш!:) Який підкуп?:) У вас мадам - "фантазія" бурна!:) Правильна відповідь і ідея! Бо якщо повезуть, то покажуть що у ЄС немає такої журналістської вакханалії як у нас і це мають знати журналісти, які бачили і їздили туда, або їм показували як там у таких структурах працюють журналісти! А коли подивляться - то багато журналістів попуститься і треба буде не дивитись, а впровадити так само і у нас!!! Ну а якщо вас жаба душить, то ніхто вам, як журналісту, не забороняє першою прийти і записатись до поїздки! Пайок від ПР вам ніхто давати не буде, не хвилюйтесь...!:)
Наталя Камишникова до ЗМІй Показати IP 10 Лютого 2014 13:25
Жаба мене не душить, це точно. Ні першою, ні навіть десятою записуватись у пул не побіжу. Пайок від ПР, так само як від інших партій і угруповань, мене теж не цікавить. А просто "меня терзают смутные сомненья": чи багато залишиться фрондерів після таких "бюджетних" гастролей? До речі, це ж не коштом новоспеченого "губернатора" чи його благодійного фонду вони поїдуть, а коштом платників податків... Я правильно зрозуміла?
ЗМІй до Наталя Камишникова Показати IP 10 Лютого 2014 14:00
Ні - не правильно! Це дуже легко дослідити глянувши на бюджет і видатки! А якщо задатись ціллю, то ніхто і не заперечить взнати джерело фінансування! Ви ж журналісти, а такі сумніви?:) Ви ж все взнаєте і людям доносите, а тут такий скепсис...:( А якщо і навіть припустити державне фінансування, то заради такої справи і не жалко, щоб врешті решт навчити деяких журналістів уму-розуму, як правильно працювати, а не робити заказухи-сенсації!!! Ось так влаштовує?!!!
Наталя Камишникова до ЗМІй Показати IP 10 Лютого 2014 14:22
Про бюджет і видатки - це ви даремно. Тут якраз дуже непрозоро. От же ж витяг із рукава (закреслено) вишукав Башкаленко умить аж 10 мільйонів на збільшення депутатського фонду. Ну, й журналістіам щось витягне й кине з того самого рукава. Щодо "задля такої справи не жалко державного фінансування". В онкодиспансер чи дитячу лікарню зайдіть, хворим і їхнім родичам у вічі подивіться. І спитайте, скільки вони вгатили своїх грошей у державну безкоштовну медицину...
ЗМІй до Наталя Камишникова Показати IP 10 Лютого 2014 15:11
Це зайвий раз підкреслює ваш фах журналіста!:( Ці видатки подає фінуправління і ніхто не заважає вам їх перивірити, або депутатам на комісії!!!
читачка до Наталя Камишникова Показати IP 10 Лютого 2014 12:07
яка в теперішній час може бути правдива преса? ніяка, там чітко сказано, що є певна процедура для преси, але ж де там, тра ж з мухи зробити слона. Звісно що всьому виною ті ЗМІ які кормляться з руки місцевої опозиції, якій саме головне накрутити ситуацію по саме нємагу. Жодної нормальної статті волиньпост не може написати, як не орфографічні помилки так якийсь політ пащенкової фантазії.
Луцьк до читачка Показати IP 10 Лютого 2014 13:08
P.S. Хворої проплаченої фантазії
Рита до Наталя Камишникова Показати IP 10 Лютого 2014 16:00
Шановна, Нововолинськ знає вас і ваші розслідування. Вам то завжди все не так
цікаво Показати IP 10 Лютого 2014 13:47
Башкаленко зайняв позицію первіснообщинного ладу: я тобі - камяний молоток, а ти мені - шкіру бізона. Ще не працював, а наобіцяв журналістам і депутатам повні штани радості. Цікаво, хто купиться? Нехай журналісти з ЄС до нас приїдуть повчитись. та давно вже немає журналістики.
до цікавого до цікаво Показати IP 10 Лютого 2014 14:00
Це був просто ваш п***к?
знаю до цікаво Показати IP 10 Лютого 2014 14:14
До вашого відома, жоден журналіст з ЄС не постраждав у сутичках на Грушевського і взагалі під час Майдану!!! Бо вони вміють працювати у таких ситуаціях (багато працювало у гарячих точках, де стріляють і не гумовими кулями...) і вони вміють і матеріал подати і точку вибрати для фото і відео, щоб самім не постраждати!!! А у нас таке вперше було і багато нашим дісталось, бо лізли у саму гущу, щоб сфоткати-відзняти і грошенят заробити, а розцінки там теж різняться, от і лізли! Так що треба розбиратись що і до чого, а потім людям капати і галас піднімати! Це в першу чергу свідчить про не професійність журналістів, а де вони в нас професійні...?!:( Ну і зевакам-журналістам з Польщі дісталось і одному російському інтернетчику і ВСЕ! Ну а потім пішла істерія у ЗМІ, плакання до ЄС і США брехливі і от склали думку спільноти на брехні! Так що багато чому треба у них вчитись, бо у нас все продажне і не об'єктивне!!!
Петро Показати IP 10 Лютого 2014 14:01
Якщо наобіцяв, значить зробить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus