USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Башкаленко вигнав з наради чиновницю міськради, а та не образилася

22 Червня 2010 15:29
Під час першого ознайомчого засідання комісії з питань розрахунків за спожиті енегроносії у січні-травні цього року та погашення заборгованості за минулі періоди перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко за словом до кишені не ліз – сварив за спізнення, невиконану роботу та відсутність потрібних документів.

Найбільша порція невдоволення посадовця дісталась директору департаменту економіки Луцької міської ради Любові Ковпак, яку, за її словами, на засідання обласної комісії відправив міський голова Луцька Богдан Шиба.

Башкаленка розізлило, що чиновниця прийшла на нараду без мера та представників підприємств теплокомуненергетики, до всього вона не мала з собою інформації про графіки погашення заборгованості за використані енергоносії.

«А яке ви маєте відношення до «Луцьктепла»? Шо ви мені можете сказати? Ну, то йдіть звідси! І скажіть, шо окремо з вами буде проведена нарада. Нашо шоб ви тут просиджували, зря тратили час?», – не стримався обурений Башкаленко.

Однак Ковпак була чемною і стверджує, що не образилася: «Ну, нічого дивного. На засіданні ж були присутні лише заступники і голови міських рад. А я маю іншу посаду. Крім того, Олександр Костянтинович сказав, що з нами проведуть окрему нараду. Там ми про все відзвітуємо», сказала вона.

В підсумку засідання комісії Башкаленко доручив підлеглим негайно скласти чіткі графіки погашення заборгованості за використані енергоносії, а керівництву міст та директорам підприємств теплокомуненергетики підписатися під ними своїми іменами. Чиновник пообіцяв, що наступна нарада вже точно «буде з висновками».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Олександр Показати IP 22 Червня 2010 17:13
Я підтримую Олександра Костянтиновича, немає чого там сидіти цим бездарним чиновникам, які нічого не роблять, нічого не знають і ще й не хочуть нізащо відповідати. Переконаний, що саме такі люди як Олександр Башкаленко здатні змінити життя на краще, та навести врешті решт в країні порядок.
Майкл Корлеоне до Олександр Показати IP 22 Червня 2010 19:15
Ctrl+C, Ctrl+V - велика сила!
Андрій до Олександр Показати IP 23 Червня 2010 09:02
1) Олександр - це не підлеглий Олександр Курилюк чи просто с...лиз? 2) Башкаленко і на державній службі зарекомендовує себе як туповатого військового...
VSC до Олександр Показати IP 23 Червня 2010 10:45
Почем нынче жоповылизывание? Уровень дерьмометра зашкалил.
OrestN до Олександр Показати IP 23 Червня 2010 17:10
Хамство ніколи не наведе порядок навіть у власній родині! Коли свідомі українці вшановують розстріляних в’язнів Луцької тюрми, Башкаленко НАВМИСНЕ зкликає свою нараду. Бо проросійський донецький клан інтереси якого обслуговує таваріщ Башкаленко 4000 загиблих волинян, які позвірячому були замордовані нелюдами НКВД не є приводом для вшанування. На мітингу-реквіємі міський голова Луцька Богдан Шиба сказав, що «більшовики знищили всіх українців-патріотів на Західній Україні під прикриттям окупації. Але дякувати Богу їм це не вдалося, бо українців багато, і їх буде багато завжди.» Емоційно і різко висловлювався голова обласної організації партії «За Україну!» Ігор Гузь, розкритикувавши нинішню владу: «Прихід Януковича до влади – це одне, але вихваляння усіх ідолів комуністичних – зовсім інше… Коли я приходжу до обласної ради, то запитую їх: ви що проти НАТО, ЄС? Хочете другу державну мову? – Та ні, просто у нас посади, робота.»
SPIKER Показати IP 22 Червня 2010 20:49
Башкаленко довго не протягне з такими заявками...
Лучанин Показати IP 23 Червня 2010 12:27
Добре хоч міського голову маємо інтелегента, а то страшно дивитися на ту обласну владу.
Впевнений Показати IP 23 Червня 2010 12:54
Як на мене то Башкаленко все правильно робить. Ну був Романюк, всі спали, ніхто нічого не робив, все було інтелегентно - і що??? Що Волинь отримала. Чиновники розпоясалися, крадуть, гребуть усе під себе і ніякої відповідальності. Люди ви самі чого хочете змін чи болота??? Як ще можна пояснити чиновнику, що він зобовязаний ПРАЦЮВАТИ для людей, а не сидіти на шиї у платників податків і красти? Нам вже давно жорсткого і справедливого керівника, а не тюфяка! А тим хто любить за гроші плюватися жовчю, відтепер для них лафа - приводів для обливання брудом буде маса, проте нормальні волиняни побачать, що зміни на краще таки настали. Інакше просто не може бути коли керівник ПРАЦЮЄ, вимагає, контролює і відповідає за кожне своє слово. Я впевнений
VSC до Впевнений Показати IP 23 Червня 2010 15:52
Вы работаете в противовес тем "хто любить за гроші плюватися жовчю", надо понимать? То есть за те самые "гроші" очко лижете? И в чем же разница?
правдолюб Показати IP 23 Червня 2010 16:50
краще грошима допомогли, а не вимагаловом займалися.Шиба принані не розчаровує людей що держава для людей ак не людішкі для держдеребану!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus