USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Батькам на замітку: зі скількох років можна оформити банківську картку дитині*

28 Грудня 2023 18:08
Кожна дитина з певного віку має власні кишенькові кошти й самостійно розпоряджається ними. У середньому дитина вперше робить самостійну покупку приблизно у п'ять-шість років. Але багато батьків ще й досі вважають, що банківська картка – це лише для дорослих, а діти можуть розпоряджатися лише «живими» грошима.

Це міф. Адже дитяча банківська картка – це ідеальна «скарбничка» ХХІ століття.

П'ять переваг дитячої картки

Навчання. Важко уявити собі життя без банківської системи, то чому б змалечку не привчати дитину до розумного користування грошима і банківською карткою?

Безпека. Картку загубити важче, ніж купюри. А під час оплати в магазині будьте певні, що вашу дитину не ошукають.

Зручність. Якщо у дитини телефон має NFC-чіп, під’єднайте безконтактну оплату.

Контроль витрат. Ви можете встановлювати ліміти на витрати за дитячою карткою і бачити, де саме витрачала кошти ваша малеча.

Безплатні зарахування та переказ на дитячий рахунок з будь-якого банку. Ви навіть можете здійснювати перекази дитині з вашої валютної картки. Читайте тут, як оформити валютну картку, якщо у вас ще такої немає.

У якому віці можна оформити картку для дітей

Замовити дитячу картку можна з шести років. Зробити це дуже легко – потрібно звернутися у найближче відділення Райффайзен Банку з паспортом та ІПН одного з батьків і свідоцтвом про народження дитини. Присутність дитини не є обов’язковою, якщо їй ще не виповнилося 14 років.

Три популярні міфи про дитячу картку

1. Банківська картка загубиться. По-перше, картку загубити важче, ніж гроші. По-друге, навіть якщо таке сталося, її легко заблокувати. По-третє, можна підв'язати карту до смартфона і носити її не доведеться.

2. Дитину можуть ошукати. Всі її дії з карткою ви можете контролювати у вашому додатку, в тому числі й розрахунки в інтернеті чи іграх.

3. Дитина ще замала. Якщо ваша дитина вже отримує в подарунок гроші, має кишенькові і може їх витрачати, то і до користування карткою вона повністю готова.

Оформити картку дитині – просто, легко й вигідно. Це принесе користь і полегшення вам та вашій малечі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus