USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

«Батли» з Лапіним на Шустер LIVE

12 Липня 2016 11:05
Такі собі «батли» розгорілися під час ефіру Шустер LIVE за участю народного депутата Ігоря Лапіна. Зокрема, політика обізвали темником, звинувативши в тому, що свій спіч той зчитує з телефону.

Так, під час свого виступу висуванець Народного фронту Ігор Лапін розкритикував Юлію Тимошенко за підписану нею свого часу ціну на газ у 450 доларів. З його слів, така ціна поставила країну на коліна.

Окрім того, Лапін наголосив, що Юлію Тимошенко посадили у в'язницю не за тією статею.

Своєю чергою, лідер фракції Батьківщина Юлія Тимошенко у відповідь на звинувачення Лапіна назвала його "темником".

"Людина читала з мобільного телефону (ред.,- Лапін під час спічу). Це - темники. Їх придумали ще за часів Януковича, щоб поливати інших брудом", - додала політик.

Народний депутат Борислав Береза під час свого виступу також зіронізував: "Ви непогано читаєте з телефону. Але, мабуть, простіше було б прийти тому, хто відсилає вам ці повідомлення".

Проте на цьому звинувачення на адресу Ігоря Лапіна не закінчилися. Нардепа Борислава Березу обурила "вибірковість", за якою нагороджують бійців.

"Я з повагою ставлюся до нагород, але чомусь комбат Соболєв і 37-й батальйон, який зараз на лінії зіткнення, - без нагород. У нас взагалі дуже вибірково нагороджують. Я не заперечую ваших нагород. Якщо ви одягнули форму, то гордитися цим можна, але якщо ви одягнули її для того, щоб порушувати регламент, то тут немає чим гордитися".

На доповнення думки про вибірковість нагородження бійців, журналіст, громадський діяч Ігор Мосійчук звернувся до Ігоря Лапіна: "Присутність людей, яких і близько не було на лінії зіткнення, дискредитує вас особисто".

Окрім того, Ігор Мосійчук розкритикував позицію Лапіна щодо видобутку бурштину, наголосивши: "Якщо ми не дамо людям можливість заробляти, то нічого не вирішиться. Це все балачки, щоб прикрити корупційну схему".

Представники з Рівненщини, які були на прямому зв'язку зі студією, зауважили, звернувшись до Лапіна: "Ви робите проблему там, де її немає. Ви взагалі не розумієте нічого. Ви даремно сидите у цьому залі".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Коля Показати IP 12 Липня 2016 11:18
Якби те шоу щось давало для громадян України. Вони кричать кричать один на одного і нічого не міняється!!!!!!
віто до Коля Показати IP 12 Липня 2016 12:18
це шоу дає можливість побачити на власні очі, хто є хто, адже, в кав*ярні "Львівська майстерня шоколаду" Ви Лапіна таким не побачите, та й інших також.
Олесь до віто Показати IP 12 Липня 2016 14:12
до Лапіна: "Ви робите проблему там, де її немає. Ви взагалі не розумієте нічого. Ви даремно сидите у цьому залі". Ми ЦЕ вибрали. Нам і ганьба
12 до Коля Показати IP 14 Липня 2016 07:37
Ото рознесли того Лапіна, та він два слова до кучі не може склеїти
Александр Игоревич Показати IP 12 Липня 2016 11:28
мдаа... без Пагубия Лапин выглядит мягко говоря бледно... а если откровенно - то не размазал его в этом эфире только ленивый.
Нардеп Показати IP 12 Липня 2016 11:31
ееех, наградного не взяв!
Бачив Показати IP 12 Липня 2016 11:31
Та воно не може два слова зв"язати.Шо воно робить в парламенті?Позорище.Стидно було дивитися на "свого" депутата.
маха Показати IP 12 Липня 2016 11:53
як на мене то взув юлічку
лучанка до маха Показати IP 12 Липня 2016 12:31
дурак ти маха
ввв Показати IP 12 Липня 2016 12:52
Ось такі лапіни , його побратим гузяра і довели величну Україну до "ручки". Всенародна зневага та ганьба цим іудам і зрадникам України !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЗМІ Показати IP 12 Липня 2016 12:53
Лапін - дрібний шулєр, а Тимошенко - крупняк. В Юлі в д*пі більше розуму, ніж в Лапіна в голові. Лапін може писати закони про те, які шкарпетки і труси кому носити, як себе поводити з тещею і свекрухою (ці два феномени ще не до кінця вивчені), тощо. Доки в Раді сидять лапіни, козаки гаврилюки з шестикласною освітою і інші парасюки, так і будемо жити. Закони мають писати в мінюсті, там на порядок менше таких хлопят.
Лучанин Показати IP 12 Липня 2016 14:52
І знову Лапін обіср*вся.... Ну й неук,де він взявся на нашу голову.....
петрович Показати IP 12 Липня 2016 14:53
Позорняк. Вже б міг вивчити ту власну субєктивну думку, якщо сам не може зліпити декілька речень. Хоча для нардепа не мішало б вміти ту думку висловлювати. Соромно дививтися)))Нафіга було йти на передачу і так позоритись.
віто до петрович Показати IP 12 Липня 2016 16:17
як "нафіга", партія сказала "нада"!
Олесь до петрович Показати IP 12 Липня 2016 17:05
" Я тута"- а Ви тама, (напевне) . Це ЮРИСТ, холера! що говорити не вміє! З суфлером... Бідний Луцьк, дурні Лучани!
Aero Показати IP 12 Липня 2016 18:45
Треба було шини в студію піднести, бо без шин в Лапіна нічого не виходить толком.
Петро до Aero Показати IP 12 Липня 2016 20:42
При чем шины, Лапин на Майдан не ездил, там его не было.
Aero до Петро Показати IP 12 Липня 2016 22:45
Зразу видно, хто не з Луцька. ))) На виборах до ВР при перерахунку голосів "побратими" Лапіна піднесли шини до міськради, погрожуючи підпалити це все і майданити, якщо підрахунки не будуть вестися "правильно". Результат цієї акції ми всі бачимо - "пацан пришел к успеху".
Віктор Показати IP 12 Липня 2016 19:34
Видно в партії з кадрами взагалі труба,якщо вони такого "юриста" відправляють на передачу:-)
Луцьк Показати IP 12 Липня 2016 21:56
Вражає недалекість Лапіна.Нуль повний.Стид(((
Помічники Лапіна Показати IP 13 Липня 2016 08:11
Це вам усім здалося, що Лапіна розмазали, як лайно по стежці. Наш Месія врятує всіх лучан, як врятував Схід України. він геніальний, тому й набрав цілу купу телепнів і нероб, які ходять жебракують по Луцьку і хизуються формою. Тому такі ніколайчуки, бугайчуки, деб*ли рижкови і моклиці дискредитують майдан, військових і Луцьк, як місто.
саня Показати IP 13 Липня 2016 08:17
У 3 відео добре стає зрозуміло, що хто-хто, а Лапін і Шпига точно кришує маневицький бурштин. які тонкі знання заробітків і особливостей добутку. Бакс - це злодій і цинічна ковельська барига!
Моклиця Показати IP 13 Липня 2016 08:34
це йому відомий волинський Нострадамус - Антон Бугайчук писав йому смс, що говорити. шукав у вікіпедії "рента" і нардеп демонстрував свою геніальність. У результаті - шалена слава і у Лапіна і у Бугайчука запаморочення від усіпіху.
Дуся Показати IP 13 Липня 2016 19:12
Лапін був обраний людьми, які реально на нього надіялись. А він як всі, тільки й вміє, що купувати квартири і будувати будинки, заводити коханок в різних кінцях міста, міняти машини. Йому явно для дебатів не вистачає пістоля, яким він так браво вимахувався, коли його грабували-стріляли у гангстерському Луцьку.
Віктор Федорович Показати IP 14 Липня 2016 09:38
Навіть не дивлячись "шоу" можна здогадатись чому там Лапін. Рейтинг потрібно безперечно якось піднімати. А дане збіговисько є якраз тим самим плацдармом для того, що показали людям "який я самовідданий депутат, як я "дбаю" за громаду Луцька і як всім серцем бажаю, щоб лучанам жити стало краще", одним словом, як казала колись Люда Янукович "Батя я стараюсь". "Шустер LIVE" - своєрідна арена для словесних бійок і не тільки. Люди завжди хотіли "хліба і видовищ". І доречі, щодо коментаря з ніком "ДУСЯ" хочу сказати наступне. Як можна обирати людину і надіятися на неї, якщо та людина (Лапін) нічого не зробила для міста, хтось раніше бачив його роботу як громадського діяча, політика і т.п. Він просто з,явився нізвідки, хтось проплатив йому рекламну кампанію і всі купилися. Результат його депутатської роботи очевидний і дорівнює "0".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus