USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Байцим просив посаду у Стоєва

18 Жовтня 2011 15:37
У Волинській ОДА знову незадоволені ситуацією на Луцькому підприємстві електротранспорту, випало на горіхи й заступнику Луцького міського голови Василю Байциму.
Про це йшлося 18 жовтня під час обласної селекторної наради, на якій розглядались питання щодо зарплати на Волині, - пише ВІП .
За словами заступника голови Волинської облдержадміністрації Едуарда Стоєва, місто повинно прийняти якесь вольове рішення, адже заборгованість заробітної плати на ЛПЕ не зменшується, а то й зростає. До того ж, за словами Стоєва, ці питання вже не раз піднімались. На його думку, можна розділити це підприємство на тролейбусників і маршрутників.
Байцим, своєю чергою, зауважив, що всі можливі догани керівнику ЛПЕ Володимиру Пуцу вже були оголошені. Тим більше, що підприємству було збільшено дохідну частину. На думку заступника мера, ЛПЕ конче взяти кредит, аби виплатити зарплатню. До того ж, Байцим зауважив, що зараз всі документи і звіти по цій справі лежать на столі у міського голови Миколи Романюка.
«Прийміть вольове рішення», - звернувся Стоєв до Байцима.
Однак той зауважив, що немає компетенції у цій справі. «Прийміть рішення, поставте мене директором ЛПЕ, тоді я нестиму усю відповідальність», - сказав він та додав, що знає, як вивести підприємство з кризи, але наразі не повинен управляти ним.
Під час наради був присутній Володимир Пуц, який розповів про те, що в порівнянні з тим, на яке підприємство він прийшов, зараз ЛПЕ працює набагато краще, до того ж без страйків. Однак Стоєв не дав закінчити доповіді заявивши, що цифри говорять самі до себе.
До слова, претензії до цього підприємства має й Пенсійний фонд, адже керівництво тролейбусників боргує йому чималенькі гроші.
Дещо раніше губернатор Борис Клімчук уже писав депутатам Луцької міськради «жорсткого» листа із вимогою внести до міського бюджету Луцька корективи, аби виплатити заборгованість із заробітної на Луцькому підприємстві електротранспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Андрій Лучик Показати IP 18 Жовтня 2011 15:54
І чого ж тоді Романюк продовжив Пуцу контракт, якщо туди так "рветься" Байцим?
Цікавий Показати IP 18 Жовтня 2011 15:54
А чому чиновники ОДА "взувають", а не підготують, як це передбачено законом, проект рішення з цього питання й не подадуть на розгляд міських депутатів??? Доречі, чиновники ОДА мають право спитати лише щодо делегованих повноважень, а діяльність комунального підприємства під такі не підлягає.
Здрасте до Цікавий Показати IP 18 Жовтня 2011 17:10
+100% :-)
Life is life до Цікавий Показати IP 19 Жовтня 2011 08:17
Ось вони і запитують і говорять, щоб навели порядок на підприємстві і ніхто не втручається! А ОДА і питає: скільки ще буде цей бардак? Раз воно комунальне, то Романюк з Байцима і повинні наводити там порядок, а від ОДА всі гроші, які повинні були йти від держави, тролейбусники отримали!
Дійсно ) Показати IP 18 Жовтня 2011 18:08
при чому тут Байцим, якщо тролейбусникам не платять зарплату - на городі бузина, а в Києві дядько та й закон Про корупцію Стоєв, напевно, не читав
666 Показати IP 18 Жовтня 2011 18:15
а аеропорт як? так же буде і з ЛЕП при новому керівнику.
333 Показати IP 18 Жовтня 2011 18:29
Байцима директором ЛПЕ, а Пуца заступником міського голови.
СТОЕВ Показати IP 18 Жовтня 2011 20:06
ЛЮДИ ПОМОЖІТЬ МЕНІ ДИТИНУ ЗРОБИТИ БО ЗА ПЯНКАМИ ЖІНКА ГОЛОДНА...СПАСІБО ТИМ ХТО ПОМОЖЕ
СЛІПАК Показати IP 19 Жовтня 2011 08:21
Отой Ківерцовський парєнь,як начав з тотального знищення спецлісмашу, так і по жизні й далі йде...
Я з Луцька. Показати IP 19 Жовтня 2011 15:46
там мабуть хоч чорта признач директором то толку ніякого не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus