USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Бажаючих пройти пробне тестування 2011-го побільшало

21 Лютого 2011 13:48
Через тиждень – 28 лютого – завершується термін подачі докуметів для реєстрація на ЗНО.
Про це повідомляє ЗІК із посиланням на прес-службу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.
Наразі кількість зареєстрованих становить близько 65% від прогнозованої чисельності бажаючих пройти ЗНО.
Темпи реєстрації такі ж, як і минулого року.
Щодо обрання тих чи інших предметів учнями 11 класів, то дещо знизився показник вибору тестів з англійської мови; втім доволі суттєво зріс показник бажаючих пройти зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Це може свідчити про можливе збільшення попиту серед цьогорічних абітурієнтів на технічні та природничі спеціальності.
Всі дев’ять регіональних центрів оцінювання якості освіти працюють у посиленому режимі – в суботу, а іноді і в неділю.
З обробкою заявок, що надходять поштою, центри справляються на 100%.
Пробне тестування для практичного ознайомлення майбутніх учасників ЗНО з процедурою зовнішнього оцінювання відбудеться 2 квітня – з української мови і літератури, іноземних мов, фізики та біології, 9 квітня – з історії України, математики, хімії, географії та російської мови.
Саме на пробному тестуванні працівники регіональних центрів зможуть відповісти на всі запитання щодо організації тестування, роз’яснити процедуру підрахунку балів, надати необхідну додаткову інформацію.
Кількість зареєстрованих на пробне тестування становить 60% від чисельності випускників поточного року. І це на 15% більше у порівнянні з 2010 роком.
З предметів на пробне тестування найчастіше обирають українську мову та літературу, математику, історію України та англійську мову.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus