USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Бельгія продовжила заборону на поїздки до 18 квітня

22 Березня 2021 17:18
Бельгійська влада продовжила заборону на необов’язкові поїздки до 18 квітня, тобто вона буде діяти і після Великодня, який християни західного обряду святкуватимуть 4 квітня.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Euractiv.

«Несуттєві поїздки за кордон заборонені для осіб, основне місце проживання яких знаходиться в Бельгії», – підтвердили новий указ, опублікований в неділю.

Заборона на поїздки, яка піддається все більшій критиці з боку Європейської комісії, була вперше введена 27 січня і продовжувалася кілька разів, причому уряд Бельгії заявив, що це буде останнє продовження.

У п’ятницю єврокомісар з питань юстиції Дідьє Рейндерс заявив, що під час обговорення з міністром внутрішніх справ Бельгії Аннеліс Верлінден наполягав на тому, щоб Бельгія поважала принцип вільного пересування людей в ЄС.

«Комісія очікує закінчення терміну дії заборони на поїздки, які не є необхідними, і інших менш обмежувальних заходів, таких як тестування і карантин», – сказав Рейндерс.

Бельгія заявляє, що цей захід має тимчасовий характер і відповідає більш широким рамкам політики, спрямованої на запобігання третьої хвилі пандемії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus