USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Беруть «пачками»: ЗСУ б’ють рекорди за кількістю захоплених у полон окупантів

16 Квітня 2023 18:38
ЗСУ б’ють власні рекорди за кількістю одночасно взятих у полон окупантів. Лише за один раз до обмінного фонду України під Бахмутом потрапили 40 росіян, а під Мар’їнкою – 14.

Такі цифри поширюють у мережі, хоча в Генштабі їх поки що не коментують. Натомість показують відео, як йдеться в сюжеті ТСН.

Полонені – з Татарстану, Башкортостану, Чебоксар і житель тимчасово окупованої Макіївки Донецької області. За словами речника Сил оборони Таврійського напрямку Олексія Дмитрашківського, росіяни почали набирати ув’язнених вже й до регулярного війська. Саме до таких підрозділів належать ці полонені.

Читати ще: Україна звільнила з російського полону ще 130 військових

Усі вони під час допитів традиційно нарікають на командування, радянські бронежилети й чималі втрати. Присягаються, що не хотіли нікого вбивати.
Раніше журналісти показали умови, в яких перебувають військовополонені росіяни в одному з українських таборів.

Зазначимо, що Україна сумлінно виконує всі свої зобов’язання щодо утримання російських військовополонених, на відміну від РФ. За відповідними умовами стежать міжнародні організації.

Російські полонені окупанти часом вражають своєю неосвіченістю й недалекоглядністю. Так, рашист Іван Приходько в українському полоні заявив, що в Україні мешкає мільярд людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Патрiот Показати IP 16 Квітня 2023 19:30
Пачками ,полетами ,фурами,вагонами. А-ха-ха
Анонім Показати IP 18 Квітня 2023 15:19
Зайве навантаження на бюджет, на обмін їх москалі майже не беруть хіба офіцерів, хіба сидять тут в тюрмах на пайках поки наші там з голоду і катувань помирають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus