USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Без чого лучани не уявляють новорічний стіл. Опитування

26 Грудня 2017 09:22
До Нового року залишилися лічені дні. Біганина по крамничках у пошуках подарунків і вбрання, складання меню, прикрашання ялинки – уся ця передноворічна метушня і створює святкову атмосферу, заряджає позитивом і дарує піднесений настрій.

І хоч ціни на продукти цьогоріч стали "кусатися" ще сильніше, а "підвищених" зарплат ледве вистачає на прожиття, усі з нетерпінням чекають новорічної ночі, аби загадати найнеймовірніші бажання і щасливо розпочати наступний рік.

Які ж страви готують лучани на новорічний стіл і чим тішать себе та своїх гостей, "Конкурент" запитав у містян.

МАРИНА:

Обов'язково на новорічному столі має бути якийсь смачний салат, обов'язково буде риба і ще щось смачненьке, солоденьке... Ще подумаємо. Частенько купуємо щось особливе. По великих святах балуємо себе, любимо таке. Що стосується витрат, то з такими цінами, як тепер, по гаманцю вдарить значно. Я думаю, що, можливо, навіть не буде, як попередні роки, але будемо старатись.

ВІКТОР:

На новорічному столі все є. "Олів'є", салати, оселедець... Скільки витратимо цього року, не знаю – столом займається дружина. Новорічний стіл обходиться дорого, але ж не кожен день таке свято буває! Пару разів у рік можна побалувати себе.

ОЛЕНА:

Якщо чесно, ще навіть не думала, що готуватиму. Чогось, що купуємо обов'язково кожного року, немає. Салат "Олів'є" робимо, бо всі люблять, а чогось особливого, то ні. Буває, що балуємо себе чимось на свято, чогось хочеться смачненького.

ЯНА:

Обов'язково на новорічному столі є "Олів'є". Зазвичай новорічний стіл не дуже дорого обходиться, самі все готуємо.

ЛІЛЯ:

Люблю печиво імбирне прикрашати. Балуємо себе: купуємо щось дорожче, але не багато. На свято можна дозволити.

Як повідомлялося раніше, згідно з підрахунками, новорічний стіл обійдеться волинянам майже у півтисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
( ! ) Показати IP 26 Грудня 2017 10:00
Для початку самі собі дайте відповідь. Якщо новий рік випадає на період посту, то чим ви керуєтесь, якщо навертаєте на обидві щоки олівє з драглями. Ті інтерв'юери або комуністи, або без роду і племені просто насєлєніє. Ви або хрест зніміть, або труси вдягніть. До речі, 9 з 14 православних церков світу різдво святкує 25 грудня. Тоді логічно і на новий рік себе " балувати". А коли вже святкуєте 6 січня, то будьте ласкаві дотримуйтесь канонів, якщо маєте бога в серці, а розум в голові.
123 Показати IP 26 Грудня 2017 10:41
Сонце, "не осуди". Любов не судить пальцем, утверджуючи власну гординю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus