USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Без гучних гулянь і масовості: як цьогоріч у Володимирі відзначатимуть День міста

16 Липня 2022 07:00
У Володимирській міській раді відбулось чергове засідання організаційного комітету з відзначення Дня міста, на якому був сформований остаточний перелік заходів, що проводитимуться в останні вихідні липня.

Заступник міського голови Андрій Гудим вкотре наголосив, що цього року через війну з росією у місті не планується гучних святкувань. Натомість усі заходи, які відбудуться з нагоди відзначення Дня Володимира матимуть патріотичне забарвлення з благодійною складовою, спрямованою на збір коштів для ЗСУ. Також оргкомітет спланував усі заходи таким чином, аби уникнути масових скупчень людей і щоб в разі тривоги була можливість перейти до укриття, інформують у міській раді.

Під час засідання обговорили технічні моменти організації тих чи інших заходів, узгодили дати та години їхнього проведення. Таким чином відзначення Дня міста розпочнеться 28 липня зі святкового богослужіння біля пам’ятника князю Володимиру.

Цього ж дня у книгозбірнях громади, у парку «Слов’янський» та у сквері біля історичного музею будуть експоновані виставки книжок та малюнків. Місцеві фотографи чекатимуть жителів та гостей міста на благодійному фотодні, а «золоті» пари вшанують цьогоріч на дому.

У суботу, 30 липня, відбудеться футбольний турнір на кубок Володимира, екскурсії містом, а також благодійний вечір класичної музики та концерт від дитячої музичної школи. А в неділю володимирчани матимуть змогу відвідати ярмарок виробів ручної роботи, майстер-класи, кілька спортивних заходів, благодійний концерт творчих колективів міста та гостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 16 Липня 2022 07:52
Є зайві гроші? Є розум?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus