USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

«Без обмежень» презентує у Луцьку новий альбом «Вільні люди»

14 Лютого 2022 14:12
На підтримку альбому «Вільні люди» гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ дасть концерти у Луцьку. Виступи відбудуться 15 лютого о 17:30 та 20:00 у РЦ «Промінь».

Всеукраїнський тур гурту охопить сто міст та містечок, а фінальний концерт відбудеться на НСК Олімпійський 24 серпня 2022 року – у День Незалежності України.

«Вільні люди» – це шостий студійний альбом у дискографії «Без обмежень». На створення платівки виконавців надихнули українці, з якими музикантам пощастило зустрітись під час концертів та дізнатися про їх унікальні історії. У цих людей, незважаючи на різномаїття, виявилось багато спільного – українського, душевного, волелюбного. Гурту знадобився цілий рік, аби почуте й пережите стало лірикою і музикою. Альбом «Вільні люди» – це пісні з Україною в серці, в яких кожен впізнає себе.
«Ця музика про нас, таких різних, але єдиних, про наші вчинки, життєві події та почуття, про нашу незламність і незалежність – характер нації, що витримав випробування часом», – розповідають про новий альбом самі музиканти.

Придбати на концерт гурту в Луцьку можна ТУТ.

Як зазначають організатори, у 2019 році гурт дав 174 аншлагових концертів, що дає право БЕZ ОБМЕЖЕНЬ бути найбільш гастролюючим гуртом країни. А сам тур став легендарним. Шанувальники насолоджувались найбільшою за всю історію гурту музичною програмою у супроводі яскравого шоу. Фінальними концертами туру повинні були стати стадіонні концерти влітку 2020 року, але вони не відбулись через карантинні обмеження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus