USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Без пафосу і попередження: волонтерка про приїзд президента Зеленського на передову

28 Травня 2019 15:50
Відома волонтерка з Маріуполя Галина Однорог на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментувала робочу поїздку президента Володимира Зеленського на Луганщину, де він оглянув позиції ЗСУ у Станиці Луганській і Щасті.

Так, перший візит Зеленського у якості президента на передову привернув увагу тим, що відбувся без пафосу і завчасних підготувань з боку військових. Зі слів волонтерки, солдатів не попередили про приїзд президента, як це було за Петра Порошенка.

«Невже ми цього дочекались? Невже не треба стригти газони, фарбувати паркани, вимивати асфальт? Так, саме так і було на всіх блок-постах до останнього часу! І я про це неодноразово писала, бо мені було соромно за хлопців, яких змушували все це робити до приїзда «гаранта» Порошенка. І ми знаємо, як вчили особовий склад, як треба себе поводити, що можна, а чого ні з «його величністю». От саме в тому і була помилка Порошенка, бо до нього навіть не підпускали «простих людей», просто «замилювали очі», як в «лучшие советские времена», – написала Галина Однорог.

Нагадаємо, глава держави поспілкувався з бійцями щодо побутових умов, якості харчування, забезпечення технікою, житлом і соціальним пакетом, укомплектування підрозділів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 28 Травня 2019 17:54
Так хочеться щоб він не зламався під тиском пройдисвітів та наших "слуг" -депутатів.
Нарешті Показати IP 28 Травня 2019 18:48
Зеленський став - учасником АТО...
глушник Показати IP 29 Травня 2019 20:57
зараз у зеленського є шанс стати другим кобою тобіш СТАЛІНОМ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus