USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Без тепла можуть залишитися тисячі волинян, – Романюк

15 Жовтня 2009 13:23
На Волині є певні труднощі, і опалювальний сезон може розпочатися невчасно, вважає голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, – інформують 15 жовтня «Волинські новини».
«Ми досі не отримали в Ощадбанку кредити, обіцяні урядом, окремі підприємства теплоенергетики не мають лімітів на газ. Без тепла можуть залишитися лікарні, школи, дитсадки, об’єкти соціальної сфери, тисячі волинян», – зазначив голова ОДА. «Тому ми готуємо телеграми до Кабміну, бо без допомоги нам не обійтися. Сподіваюся, Волинь почують», – підкреслив Микола Романюк.
«Та все ж, у будь-якому разі волинська влада робитиме усе можливе і неможливе, щоб опалювальний сезон пройшов без зривів», – пообіцяв голова облдержадміністрації.
Окрім того, губернатор висловив свою думку щодо нещодавнього зниження тарифів на житлово-комунальні послуги у Києві. Микола Романюк здивований, що «такі пільги надаються лише населенню столиці». «Це – неоднозначне рішення, адже усі люди рівні і надавати преференції окремим громадам – несправедливо щодо інших», – вважає Микола Ярославович. Про це Микола Романюк розповів у коментарі Волинському радіо, повідомили у прес-службі Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus