USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Безбар’єрність та цифровізація: сім волинських громад отримали гаджети для обслуговування людей з порушеннями слуху

21 Листопада 2023 17:12
У Волинській області продовжують працювати над безбар’єрністю у ЦНАПах. Ще сім центрів надання адміністративних послуг у волинських громадах зможуть забезпечити кращий сервіс, зокрема для волинян із порушеннями слуху.

Про це повідомляють у Волинській ОВА.

«Докладаємо максимум зусиль для якісного розвитку мережі ЦНАПів на Волині. А також розвитку безбарʼєрності і зручності отримання послуг для кожного мешканця області, що є одним із головних критеріїв Мінцифри при організації роботи адміністративних центрів», – відзначила заступниця голови облдержадміністрації Вікторія Левчук.

Планшети будуть облаштовані сервісом УТОГ – системою відеозвʼязку з перекладачем жестової мови для забезпечення комунікації з особами із порушеннями слуху. Отримала їх Волинська ОВА завдяки реалізації проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Швеції.

Читати ще: На Волині планують запустити «Аналітичний портал»

21 листопада гаджети передали представникам Зимнівської, Литовезької, Маневицької, Головненської, Павлівської, Заболоттівської та Люблинецької громад.

«Таке нововведення дасть можливість працівнику ЦНАПу у цих громадах ефективно комунікувати з відвідувачем, який спілкується жестовою мовою, і забезпечити якісний сервіс. Завдяки спільній роботі з Мінцифрою, нашими ЦНАПами, громадами та міжнародними партнерами ми будуємо на Волині мережу державних послуг: просто, зручно та головне – людяно», – наголосила Вікторія Левчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus