USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Безкоштовного проїзду у луцьких маршрутках просять інваліди, вдови та сироти

21 Серпня 2009 19:00
Четверо лучани захотіли, щоб їм видали посвідчення для безкоштовного проїзду у маршрутних таксі міста. Однак половині відмовили. Про це йшлося під час засідання комісії з надання грошової та матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення Луцька, – інформує 21 серпня репортер «Волинських Новин».
Інвалід армії просив видати посвідчення для того, щоб відвідувати могили родичів у селі Гаразджа та селищі Торчин Луцького району. Однак, є інформація, що чоловік зловживає спиртним. Комісія не підтримала його клопотання.
Вдова мотивувала своє прохання тим, що виховує двох дітей. Однак ця жінка вже не вперше звертається по різну допомогу до міської влади. Цікаво, що у неї в квартирі – багато різної побутової техніки. Комісія знову прийняла негативне рішення щодо видачі посвідчення на право безкоштовного проїзду у міському транспорті.
Інвалід ІІ групи загального захворювання стверджує, що потребує безкоштовного проїзду у маршрутках через те, що доводиться часто їздити у лікарню. Цій людині комісія згодна видати посвідчення, але за умови, що буде довідка, де підтверджено, що жінка має проблеми опорно-рухового апарату.
Єдиною, кому члени комісії погодилися видати посвідчення, стала студентка Луцького національного технічного університету, яка є сиротою. Щоправда, право на безкоштовний проїзд їй надано лише до Нового року, оскільки після нього вона, ймовірно, отримуватиме стипендію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Серпня 2009 08:43
"...ця жінка вже не вперше звертається по різну допомогу до міської влади. Цікаво, що у неї в квартирі – багато різної побутової техніки" -- а це, напевно, міська влада їй усе придбала? Чи людина має мешкати у халупі без зручностей і побутової техніки? А може жінка витрачає увесь свій дохід на належне утримання своїх дітей? Поганий аргумент для відмови у наданні посвідчення... Якби вони їй усю ту побутову техніку придбали, тоді -- інша річ. До слова, випадки, коли працівники соцслужб перевіряли побутові умови лучан, які мають право на соцдопомогу, й аргументували відмову непоганим матеріальним становищем цих людей трапляються часто, попри те, що надзвичайно багато таких людей самостійно намагаються заробити собі на життя, а право на допомогу мають згідно з законодавством.
Анонім Показати IP 22 Серпня 2009 09:36
Тато просять , мамо просять і я дуже прошу - позабирати у маршрутників радейкі . Бо задолбали .Хто дозволяє трансляцію "музики" в салоні ?
Анонім Показати IP 24 Серпня 2009 14:01
[вирізано - цензура] їм, а не безкоштовний проїзд! хай краще їм платять 100 грн живих грошей як матеріальну допомогу спеціально для проїзду в транспорті! А то вони наїздять а потім тролейбуси страйкують!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus