USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Безоплатно оформити папери на землю можна буде до кінця року

30 Вересня 2009 16:39
Державний акт про право власності на землю представники органів самоврядування мають віддати подавачу запиту протягом 30 днів після написання заяви. Процедура видачі документів наразі безоплатна. Про це 30 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Про деталі оформлення і передання прав власників на землю повідомила сьогодні на засіданні Координаційної ради місцевого самоврядування заступник начальника головного управління Держкомзему у Волинській області Світлана Богута.
Для того, щоб одержати державний акт про право власності на особисту земельну ділянку, громадянин має подати до ради того населеного пункту, де земля розташована, такі документи:
- заява, зразок якої знаходиться в органах місцевого самоврядування  (у двох примірниках);
- копія паспорту;
- копія ідентифікаційного коду;
- документ, який засвідчує права на цю землю;
- нотаріально завірену копію довіреності для особи, яка з будь-яких причин займеться оформленням документів власника ділянки.
 
Безоплатне оформлення державних актів про право власності на землю триватиме до закінчення нинішнього року. Як складеться ситуація в наступному році, чиновники не коментують.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus