USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Безпека не входила в її обов'язки: суд арештував адміністраторку «Токіо Стар», у неї двоє малих дітей

13 Вересня 2019 16:24
Сьогодні Київський районний суд Одеси заарештував старшого адміністратора готелю «Токіо Стар», в якому через пожежу загинули 9 осіб.

Як передає УНІАН, згідно з рішенням суду, Ірині Паровик обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 18 жовтня, альтернатива застави не передбачена.

Сама підозрювана в ході засідання стверджувала, що пожежна безпека не входила до її функціональних обов'язків. Адміністратор повинна була забезпечувати лише порядок і чистоту в приміщеннях.

Жінка - мати двох малолітніх дітей, 2014 і 2017 років народження.

Адвокат Ігор Єлуашвілі наполягав на обранні запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання, в чому суд відмовив. Захист також пропонував допитати в суді фахівця, який нібито може підтвердити, що обладнання в пральні, в якій, імовірно виникло займання, було справним.

У цьому також суд відмовив.

Як повідомлялося, співвласник готелю Вадим Чорний обґрунтовано підозрюється в порушенні правил пожежної безпеки, що призвело до загибелі людей.

Таке рішення озвучив 28 серпня суддя Толкаченко. Колегія суддів Апеляційного суду постановила скасувати ухвалу суду першої інстанції щодо підозрюваного Чорного та обрати стосовно підсудного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus