USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Співвласнику одеського готелю «Токіо Стар» оголосили підозру

2 Вересня 2019 23:00
Прокуратура Одеської області оголосила про підозру співвласнику готелю «Токіо Стар» в Одесі, в якому через пожежу загинули 9 осіб. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

«Так, сьогодні, 2 вересня, прокурори обласної прокуратури спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в Одеській області повідомили про підозру другому власнику готелю у порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель дев’яти людей (ч. 2 ст. 270 КК України)», — йдеться у повідомленні.

Прокуратура підкреслила, що у зв’язку з тим, що підозрюваний переховується від правоохоронців, подала клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також про дозвіл на його затримання.

Як повідомлялося, колегія суддів Апеляційного суду Одеської області під головуванням Олександра Толкаченка визнала переконливими аргументи сторони обвинувачення, яка наполягає, що співвласник готелю Вадим Чорний обґрунтовано підозрюється в порушенні правил пожежної безпеки, що призвело до загибелі людей.

Таке рішення озвучив 28 серпня суддя Толкаченко. Колегія суддів Апеляційного суду постановила скасувати ухвалу суду першої інстанції щодо підозрюваного Чорного та обрати стосовно підсудного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свідок Показати IP 2 Вересня 2019 23:16
Документів не просять і навіть імені , лише завдаток. Кімнатки дуже маленькі, більшість без вікон! З вікном дорожче і те глухе. І дуже вузькі коридори. Пожежних виходів, мабуть, немає. Як верша для риболовлі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus