USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Безпека в Україні відповідає євростандартам, - Могильов

8 Липня 2011 11:22
Кримінальна обстановка в Україні не гірша, аніж в інших країнах.
Про це сказав міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов під час зустрічі з менеджером з міжнародних відносин журналу European times Маріель ДеЛенер, - пише ТСН.
«Рівень безпеки в Україні відповідає європейським стандартам. Кримінальна обстановка в нашій державі не гірше, ніж в інших країнах», - сказав він.
За його словами, безумовно, існують і проблеми, серед яких і нелегальна міграція. На цей час міністерство внутрішніх справ та уряд працюють над адаптацією законодавства під європейське, їх синхронізацією.
«Це дозволить правоохоронцям встановити жорсткий контроль за переміщенням іммігрантів, як легальних, так і нелегальних», - наголосив він.
Могильов також зауважив, що українське МВС підтримує тісні взаємовідносини з Інтерполом та Європолом.
«Нещодавно я був в Гаазі, де відкрилася штаб-квартира Європолу. У заході взяли участь представники правоохоронних структур усіх країн Європи. Під час зустрічі я поспілкувався з керівником Європолу – ми обговорили проблеми, які наразі існують у кримінальній поліції/міліції», - зазначив глава МВС.
Нагадаємо, за даними ГПУ, криміногенна ситуація в країні залишається напруженою. Збільшилися показники не лише дрібних, але й тяжких злочинів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus