USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля кордонів України більшає російської техніки

29 Липня 2014 13:55
Біля кордонів України базується значна кількість військової техніки, - інформує ТСН.

За 18 кілометрів від українського кордону на території Росії нині - 29 вертольотів і два військові літаки. Про це повідомив спікер РНБО Андрій Лисенко.

Окрім того, згідно з його даними, із залізничної станції "Уразово" РФ, що напроти Харківської області, відвантажили 6 БТР. Тим часом навпроти пункту пропуску "Ізварине" в Луганській області сформована колона військової техніки РФ, що прямує в бік території України.

"У районі населеного пункту Донецьк та Кам'янськ-Шахтинський Ростовської області, навпроти пункту пропуску "Ізварине" зафіксували формування колони військової техніки ЗС РФ з 16 "КамАЗів", що прямувала в бік території України", - заявив він.

Водночас, з його слів, на трасі М-04 "Дон" виявили переміщення тягачів з 10 танками Т-64 та трьома автомобілями "Урал" у напрямку кордону з Луганською областю. Крім того, РНБО зафіксувала значні угрупування російських військ навпроти ділянки Луганського прикордонного загону.

На відрізку Шрамко (РФ) - Ульянівське (за 25 метрів від кордону) розташовані позиції підрозділу Збройних сил РФ (8 БМД).

Крім того, згідно з даними Лисенка, на ділянці Селезньове (РФ) – Василівка (за 50 метрів від кордону) розташовані взводні групи військовослужбовців Збройних сил Росії з бронетехнікою.

Також, з його слів, у районі населеного пункту Новомиколаївка Ростовської області зафіксували до 20 одиниць бронетехніки, а біля населеного пункту Селезньове Ростовської області зосереджено ще до 10 одиниць бронетехніки та автомобілі "КамАЗ". Скупчення бронетехніки зафіксоване і в районі населеного пункту Катеринівка Ростовської області зафіксоване.

Там, згідно з інформацією РНБО, окрім бронетехніки ще помітно близько 40 установок "Град". Як повідомлялося раніше, на Донбасі бойовики готують теракти на звільнених силами АТО територіях. На часі бойовики активізували діяльність розвідувально-диверсійних груп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
SVV Показати IP 29 Липня 2014 14:42
Для початку "ГРАДОМ", а потім "ЦЕ НЕ МИ"
SVV Показати IP 29 Липня 2014 14:44
+ БУКОМ
гість Показати IP 29 Липня 2014 14:52
та зафігачити їх ракетами на відстані нафіг. а потім написати, що вони самі себе знищили, бо щось не поділили.
Роман до гість Показати IP 29 Липня 2014 19:26
Ти що ******? Хай тільки зачеплять, то Путін як погоне, то будуть до Львова втікати!
гість Показати IP 30 Липня 2014 08:36
це щось новеньке - Путєн погоне:)))) бідолашний ватний троль знає тільки українські літери, а як їх використовувати - ні. Це наслідок вживання непомірної кількості стєкломою:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus