USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Біля Луцька на ходу загорілося BMW

30 Травня 2018 16:45
Біля Луцька сталася надзвичайна подія: у автомобілі марки BMW, який рухався, сталося загорання. Загасити вогонь допомогли пожежники, які випадкого проїжджали повз місце події.

Про це в Facebook написала начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи ЦЗД УДСНС України у Волинській області Ірина Варварук, інформує Перший.

«Виїзд на пожежу закінчився хепіендом. Вогонь у салоні автівки загасили до прибуття пожежних 1-ї частини рятувальник з 2-ї частини і аварійно-рятувальної частини РЗ СП УДСНС в області», – розповідає вона.

«У вільний від роботи час вони на трасі помітили пожежу легкового авто, зупинилися і, діставши з багажника власної автівки два вогнегасники, літровий та 2-літровий, вмить загасили вогонь. Що не кажіть, а приємно, коли працюють професіонали! І да, вогнегасник в салоні авто дуже-дуже потрібен!» – написала посадовець та додала фото з місця пожежі..

У коментарі Інформацйному агентству Волинські Новини Ірина Варварук повідомила, що авто загорілося за кільцем у напрямку Підгаєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уважний Показати IP 31 Травня 2018 11:33
до кожного неКОРЧА на єврономерах приставити машину пожежну тепер?) от вам і недороге ЯКІСНЕ європейське авто. німець викинув, литовець підібрав, позамітав в ньому і продав як новеньку "багатому" дурню з України. а задача дурня з України - не згоріти від щастя в цьому суперкарі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus