USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Біля Луцька віддають в оренду два гектари комунальної землі

31 Грудня 2023 16:43
У селі Рованці неподалік Луцька можна орендувати земельну ділянку комунальної форми власності. Цільове призначення землі – для розміщення та експлуатації основних, підсобних, і допоміжних будівель та споруд.

Відповідний аукціон на сайті prozorro.sale оголосила Боратинська сільська рада.

На торги виставлено продаж права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 2,1514 гектара, що розташована в селі Рованці Луцького району.

Кадастровий номер – 0722880700:04:001:5521.

Категорія землі – землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних, і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами.

Початкова ціна – 208 507 гривень.

Термін оренди – сім років.

Читати ще: За понад мільйон у волинському місті продають комунальну землю

Нагадаємо, земельну ділянку комунальної форми власності, що в селі Чаруків Луцького району, виставили на аукціон. Її мають намір продати за 300 тисяч гривень.

Шацька селищна рада мала намір віддати в оренду земельну ділянку площею 0,1 гектара, що в урочищі «Гряда». Призначення землі – для індивідуального дачного будівництва. А Зимнівська громада здавала в оренду ставок терміном на 20 років. Він розташований за межами села Зимне у Володимирському районі.

Як ми писали, відділ комунального майна Луцької міської ради провів низку електронних аукціонів на оренду нежитлових приміщень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus