USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Біля луцького ринку виокремили смугу для громадського транспорту

23 Червня 2023 11:39
На частині вулиць Ковельської і Глушець, що біля ринку «Центральний» у Луцьку, заборонили стоянку і виокремили смугу для руху громадського транспорту.

Нову горизонтальну розмітку та нові дорожні знаки водії можуть спостерігати від сьогодні, 23 червня.

Відтепер із вулиці Данила Галицького в бік ринку водії не можуть рухатися крайньою правою смугу, адже вона призначена для руху лише автобусів і тролейбусів.

Також заборонено зупинку і стоянку транспортних засобів упритул до ринку.
Відзначимо, що раніше тут паркувалася низка водіїв.
Смуга для громадського транспорту завершується біля перехрестя вулиць Глушець і Сенаторки Левчанівської.
Нововведення застали водіїв зненацька. Тож із самого ранку тут утворювалися затори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Василь Показати IP 23 Червня 2023 12:41
Переніс ринку біля замку виявився булькою.Навіть бульдозер не допоміг,якщо відсутня клепка в голові.І що далі,так і буде смітник в історичному центрі міста?І породжувати наступні проблеми?Щоби перенести базар і ел. підстанцію,потрібно було побудувати м"ясо-молочні павільйоні на новому ринку та визначитись з переносом ел.підстанції на відстані від існуючого положення (біля повороту ел.лінії в парку)
До Василь до Василь Показати IP 23 Червня 2023 18:10
Куди ви її ту підстанцію переносити зібрались? У що саме вам вона вперлась. Половину старого міста живиться від неї, плюс лінії високовольтні на ній значення мають значно більше ніж ви собі уявляєте. Викинути купу грошей заради того щоб перемістити підстанцію на 200 метрів та в болото? За ці гроші краще відремонтувати купу мереж, аніж перелити з пустого в порожнє. Там так і свербить те місце, аби черговий торговий центр побудувати. Згоден, що ринок той як більмо на оці, але все решта то лише інтереси зацікавлених у цій площі.
скептик Показати IP 23 Червня 2023 12:50
питання на засипку. біля входу на ринок висить знак "Парковка" , таблички "Схема паркування" та "Інваліди". ЯКИМ ЧИНОМ ІНВАЛІД або автомобіль, у якому він знаходиться, попаде на цей паркінг ? ЧЕРЕЗ СМУГУ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ, на яку не можна заїзджати ?
223 до скептик Показати IP 23 Червня 2023 14:04
правила почитайте
скептик до 223 Показати IP 23 Червня 2023 19:04
почитав. там якою смугою розділені полоси ? це раз. по-друге, якщо справа буде громадський транспорт, то довгенько прийдеться почекати, щоб його пропустити. при цьому рух в полосі негромадського транспорту буде заблокований. а там і так проблеми особливо в години пік.
Вуйко до скептик Показати IP 23 Червня 2023 14:26
Можна
До Скептик до скептик Показати IP 23 Червня 2023 18:13
Ніяким чином туди інвалід не потрапить. Він туди не поїде, не піде. Воно йому не потрібно взагалі до слова - зовсім. Це як на будь-який парковці, аби було, бо так потрібно; бо такі вимоги.
скептик до До Скептик Показати IP 23 Червня 2023 19:05
ну не всі ж звикли жити папанятіям
Жук Показати IP 23 Червня 2023 13:05
Довго йшли до такого нововдення... Тепер ще роками звикатимуть деякі
Їздець Показати IP 23 Червня 2023 14:45
Зробили, як завжди, через с.....ку. Сьогодні їхав- повний бедлам! Стали три смуги руху, але закінчуються вони через сто метрів.і всі зїджаються в одну. Справді, якась напасть на лучан, о ринок зносять, то роблять.парковку, на яку не заїхати, то шматують на куски центральну вулицю. Та зо ж.це за кара така лучанам? І хто це все замовляє: горить госпіталь, а через пару місяців у тому ж районі- ринок. Може., замовити службу, щоб вигнати нечисту силу?
Їздець Показати IP 23 Червня 2023 14:53
Повний піз....ець, ні їхати, ні вийти, ні зайти. Бардак тривалої дії!
Василь Показати IP 23 Червня 2023 15:39
Якщо переносять ринок за допомогою бульдозера,модернізують Волі ,звужуючи проїзд,впроваджують залежні ІТП,яких немає ніде в Європі-так хто нам винуватий,якщо ми вибрали на свою голову осіб,без досвіду і знань.Адже любому відомо,поки існує ринок біля замку-будуть проблеми із проїздом даної ділянки.Острівці безпеки на Волі будуть перешкодою в русі,а залежні ІТП тільки гроблять перепад тиску в мережі,порушуючи опалення будинків.
До Василь по острівц до Василь Показати IP 23 Червня 2023 18:16
Наробили тих острівців, аби гроші освоїти на проектну документацію та на будівельні роботи. У результаті перетворили проспект на майже пішохідну вулицю, з подвійними чи потрійними тротуарами і вузькою дорогою.
скептик до До Василь по острівц Показати IP 23 Червня 2023 19:08
скоро зроблять проїзд тільки члєновозам по спецперепустках
Смуга громадського т Показати IP 23 Червня 2023 18:21
Їхав вчора, як ще тільки крапочки наносили тимчасові. Вже тоді видно було це чудо. Такі фокуси роблять там де дозволяє ширина проїзної частини і є в цьому доцільність. Сама ідея може і не погана, як це не дивно, але не до місця.
Підпільник Кіндрат Показати IP 23 Червня 2023 21:34
Їхав сьгодні 23.06 о 9-тій ранку- корок був від кільця на Володимирській до перехрестя Глушець- Кривий Вал...((( Нововведення діє !!))
Виборець Показати IP 23 Червня 2023 21:52
Влада навіть сама собі не дає звіту, який багаж від'ємних досягнень перед виборами вона собі заробила отакими непрофесійними діями !
Роман Показати IP 23 Червня 2023 22:48
Для тих, хто каже, що створюють безлад - по пр.Соборності зробили смугу руху для автобусів. Спочатку ще були автомобілі припарковані, але зараз всі звикли і налагодився нормальний режим роботи автотранспорту. Аналогічно буде і біля ринку. Там заборонний знак давно стояв.
скептик до Роман Показати IP 24 Червня 2023 14:15
порівняв палець з трамвайною ручкою. іди поміряй ширину проспекту соборності і глушець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus