USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Біля Північного ринку в Луцьку хочуть встановити світлофор

8 Лютого 2020 18:29
У місті Луцьку перед кільцем, що на вулиці Гордіюк, між Північним ринком і ТЦ «Глобус» необхідно встановити світлофор і заборонити зупинку автотранспорту.

Відповідну петицію зареєстрував Ігор Демчук.

Як зазначив чоловік, через безперервний рух пішоходів між ТЦ «Глобус» і Північним ринком на вказаній ділянці часто утворюється затор.

«Для розвантаження транспортної розв’язки на вулиці Гордіюк пропоную встановити світлофор перед кільцем між Північним ринком і «Глобусом», а також встановити знак про заборону зупинки з двох сторін», – вказав Ігор Демчук.

Відзначимо, аби петицію розглянули, за 15 діб вона має зібрати як мінімум 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
1 Показати IP 8 Лютого 2020 23:26
Там є пішохідний перехід. Плюс перед кільцем потрібно дати дорогу тих хто рухується по кільцю. Тому світлофор не доцільний на даній ділянці дороги
інша пропозиція Показати IP 9 Лютого 2020 00:13
Встановлення світлофору можливо і покращить ситуацію, але створить інші незручності - 2 світлофори на 1 км це зайвий сморід та накопичення викидів газів від автомобілів. Якщо і встановлювати його, то щоб він працював в окремі години-пік та/або в окремі дні. Було б краще, щоб пішоходи користувалися переходом біля зупинки, а цей, що навпроти ринку закрити парканом. Для пішоходів - це дискомфорт, для транспорту швидший проїзд. Гарним варіантом міг би бути підземний перехід, але його затопить водою під час зливи(.
Сергій Показати IP 9 Лютого 2020 05:14
Пропоную прибрати переход.
Джон Показати IP 9 Лютого 2020 08:57
Краще б зробили назнмний перехід. Або ж підземний
Микола Показати IP 9 Лютого 2020 08:57
І лежачі поліцейський з обох боків разом з світлофором. Або мозгів в людини не має або хтось дуже добре заробляє на сраних світлофорах які працюють в стилі 80-х.Ви світлофорами зупинили весь трафік в місті. Коли побудуєте хоть один підземний пішохідний перехід. Чи малий відкат дають з такого будівництва?????
Володимир87 до Микола Показати IP 9 Лютого 2020 15:30
До пана-фаната підземних переходів: переселяйтеся в Київ, там їх багато,вам буде зручно.А в Луцьку підземні переходи не потрібні і крапка.Бо тут,бачте,ще один водій змучився натискати на гальмо,щоб пропустити пішоходів.
Цитрус Показати IP 9 Лютого 2020 09:14
Там треба заборонити лівий поворот зі сторони сорокового в глобус і з глобусу виїзд з стоянки зробити тільки направо
живу недалеко Показати IP 9 Лютого 2020 11:00
перехід.по європейським міркам-заблизько до рондо/кільця/.так само перехід біля пошти.на Гордіюк а Кравчука..не можна на смому повороті робити перехід.а має бути 10 метрів.Шокуюча безграмотність.по встановленню переходів-незручність для пішоходів і тіх.хто за кермом.Я як в"їзджаю в Луцьк.то боюсь їздити..все далеко від норми..ну і літом..-шукаєш світлофори в гілках дерев..вони такі малюсі..але хоча гілок-не повинно бути..Хто за це відповідає.?яка бездар?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus