USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Один тримав, інший бив: молодики, які побили чоловіка, не отримали покарання

5 Січня 2020 12:12
У Луцьку біля торгово-розважального центру сталася бійка, під час якої двоє молодиків побили чоловіка, зламавши йому ребра. Втім, покарання за це вони не отримали, потрапивши під закон про амністію.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 12 березня 2017 року двоє обвинувачених, один з яких працював у ТзОВ «ВОГ ритейл», а інший – неповнолітній студент КТБП СНУ імені Лесі Українки, знаходилися поряд із ТРЦ у Луцьку.

Так, після словесного конфлікту вони нанесли тілесні пошкодження чоловіку. Зокрема, неповнолітній тримав потерпілого під руками, а інший обвинувачений в цей час наносив йому удари в голову. Після цього потерпілого повалили на землю та продовжили бити, зламавши йому ребра.

Обидва обвинувачені свою вину визнали частково, зазначивши, що також отримали тілесні ушкодження, також до них був застосований сльозогінний газ.

Незважаючи на це, їхня вина була доведена повністю зібраними в ході досудового розслідування доказами, зокрема показами свідків.

Сам потерпілий наполягав на публічному вибаченні обвинувачених шляхом публікації в місцевих друкованих виданнях. Також просив задовольнити цивільний позов в розмірі 25 тисяч гривень.

Суд визнав їх винними та призначив обом покарання у виді позбавлення волі на два роки, проте звільнив їх від покарання на підставі закону про амністію. Також суд частково задовольнив цивільний позов потерпілого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
патріот Показати IP 5 Січня 2020 13:00
Що за країна? Тут ніколи бандюганів не засудять, а невинних за грати садять! Тікати звідси і як скоріше!!!
Анонім до патріот Показати IP 5 Січня 2020 13:58
Ти ще не втік?А вивчитись,стати якимось депутатом,суддєю і змінювати країну на краще не судьба?Тільки скіглити і тікати,ось твоя доля і інших..Роби щось,щоб наші діти тут жили по іншому.
Анонім до Анонім Показати IP 5 Січня 2020 16:05
Дупутат-суддя?! Ну насмішив!
Анонім до Анонім Показати IP 5 Січня 2020 17:23
Ви ж звикли,щоб за вас все робили,от і роблять,судячи по мінусам всім так зручно,стадо,яким легко керувати,а самим виправити ситуацію не можливо,бо ваш мозок того не осилить.Скігліть і тікайте далі,а хтось тим часом буде робити те що робиться...і ви своїх дітей так вчите жити,бо так треба)))Чим я тебе насмішив?Ти чи інший не можеш стати депутатом і це смішно?Тоді тобі плакати потрібно,тому що ти невдаха,напевно різноробочий в Полщі.Всі не можуть стати кимось великим,але ті що стануть можуть зробити країну кращою,але все настільки запущено,що ви смієтесь над собою і не бачите реальності.Тоді тікайте,раби.
Анонім до Анонім Показати IP 5 Січня 2020 20:21
Судячи по твоїй наівній писанині, років тобі зовсім небагато. але то нічого, з часом проясниться, мабуть.
Анонім до патріот Показати IP 5 Січня 2020 16:11
Не тікати, а самим карати і ось таких покидьків, і тих, хто застосовує до них якусь там міфічну амністію
!!! до Анонім Показати IP 5 Січня 2020 17:25
Забрати в тебе диван і ти сам побіжиш в той же день!
123 до Анонім Показати IP 5 Січня 2020 18:27
амністію не видумують, а її видає президент...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus