USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцькій міськраді розповіли, чому біля Старого ринку забрали зупинку

9 Грудня 2019 21:50
В управлінні транспорту та зв’язку прокоментували ліквідування зупинки поблизу Старого ринку.

Як зазначив Конкуренту начальник управління Володимир Степанов, 9 грудня ліквідовується зупинка на вулиці Глушець, а всі інші залишаються – медколедж і інші.

«Там не було початкової чи кінцевої зупинки. Це були місця відстою. Тепер місця відстою робитимуть в іншому кінці, або біля медколеджу. А на зупинці навпроти не було міської зупинки. Там зупинявся транспорт неміський», – зауважив головний транпортник міста.

Нагадують, у грудні 2019 року управління архітектури і містобудування організовуватиме загальноукраїнський конкурс на найкращу концепцію з реконструкції території Старого ринку. У зв’язку з реконструкцією території, що супроводжуватиметься рухом великогабаритної техніки, та задля безпеки пасажирів при здійсненні демонтажу і вивезення конструкцій передбачається ліквідувати зупинки громадського транспорту «Центральний ринок» по обидві сторони вулиці Глушець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрій Показати IP 9 Грудня 2019 22:27
Давайте говорити вірно забрали зупинку не лише від Центрального ринку а й від Госпіталя ... Те виправдання про яке говорить пан Степанов про "розвантаження" не налазить ні наяку голову бо забрали зупинку з широкого проїзду де навіть був заїздний карман і лишили на Кривому валу де тепер буде вузьке місце і відповідно вся вул. Глушець зависне в одному великому заторі... бо через зупинку автобусів/тролейбусів їх не реально буде обігнати.... плюс чомусь забули, що інколи на волині йде дощ а зараз навіть можливий сніг з вітром а де накриття на зупинці на Кривому Валі??? P.S. Подивований, що поліція погодила таку дурню та поліція не місцева а ось чиновників скоро будемо обирати таке враження що вони дуже стараються....!
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2019 22:31
Геніально .
Ірина Показати IP 9 Грудня 2019 23:13
Атака почалася
Роман Показати IP 9 Грудня 2019 23:24
Ще треба забрати зупинки біля Променя РАГСу та ЦУМУ,
ячс до Роман Показати IP 10 Грудня 2019 07:57
Біля обласної і міських лікарень теж треба забрати зупинки для повної гармонії дурості чиновників.
Йолка Показати IP 10 Грудня 2019 02:51
"задля безпеки пасажирів при здійсненні демонтажу " - які ЗАіБотливі ! Що там таке є що важка техніка буде застосована? Прямо по тротуарах гасати буде? Як вже така небезбечна небезпека то по Глушцю йде тьма транспорту - їїм буде безпечно? Під час проведення будівельно-монтажних робіт як правило ділянка на якій проводяться всіляки роботи з кранами і т.д. -ОГОРОДЖУЄТЬСЯ. А На Огорожі чіпляють ПЛЯН, який любому пересічному громадянину дає лаконічну відповідь про дійство за парканом. Станом на сьогоднішній час Плян-и не існує а найважкі роботи вже ось-ось закиплять.
Луцьк Показати IP 10 Грудня 2019 04:37
Як в Індії... Находу заскочив, находу вискочив...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus