USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На зупинці біля Старого ринку терміново наведуть порядок

25 Березня 2014 09:26
Десять днів дали підприємцю, який є власником зупинки, щоб він навів там порядок, в іншому випадку, обіцяють чиновники, за нього «візьмуться».

Про це йшлося під час засідання оперативної наради у Луцького міського голови сьогодні, 25-го березня.

«Продовжують надходити скарги лучан про порушення правил торгівлі біля Центрального ринку, пасажири не можуть дійти на зупинці до транспорту, тому що на зупинці, просто на землі, торгують продуктами харчування»,- повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук дав завдання начальнику відділу муніципальної дружини Луцької міської ради Валентину Шпаку ретельніше контролювати це місце.

Посадовець повідомив, що до власника цієї зупинки він уже три роки поспіль звертався, щоб той навів лад на своїй території, втім – безрезультатно.

«Крім торгівлі рибою і бардака на тій зупинці нічого не має. Той власник має на Львівській роздерте, розвалене приміщення, й на зупинці нічого не робиться, перетворили її в туалет, ще й хліб там продають. Ми його запрошували на виконком, а він нас ігнорує. Люди скаржаться. Невже виконком не справиться з ним!? Моє рішення таке: або за тиждень там буде порядок, або за це візьмуться правоохоронні органи», - наголосив Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 09:41
або за це візьмуться правоохоронні органи - не вірю.
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 09:48
І що тепер м3ніципали небудуть брати бабло з тих що там торгують без сплати оренди і будь яких податків????
лучанин Показати IP 25 Березня 2014 09:48
Старий ринок як сміттєзвалище!!! Гидко проїзжати біля нього!! Коли його вже перенесуть????????
Джулія до лучанин Показати IP 25 Березня 2014 09:54
Якщо перенесуть туди, куди планували-75-80 відсотків покупців втратять. Не будуть люди їздити на край міста!
Анонім до лучанин Показати IP 25 Березня 2014 10:01
А біля буратіна не гидко???? Безпечно??? Старий ринок забезпечує біля 1000 сімей лучан а буратіно і ко. Кількох зажершихся мажорчиків.... а гидко проїджати бо муніципали під кришуванням міської влади дозволяють здійснювати торгівлю не на території ринку.... !!!!! ЛЮДЯМ ЯКІ І КОПІЙКИ НЕ ПЛАТЯТЬ ПОДАТКІВ НЕМАЮТЬ ДОГОВОРІВ НА ПРИБИРАННЯ....
не сліпий до Анонім Показати IP 25 Березня 2014 10:44
1000 %
Лучанин до Анонім Показати IP 25 Березня 2014 11:48
Біля Буратіна так як біля кожного закладу який продає алкоголь... пьяні люди нецензурно спілкуються біля входу під час перекуру. А ринок? Після закриття бачили кількість, коробок, ящиків і іншого бруду.. вони навіть за собою не прибирають тупо викидають все до дороги... кількість пьяних на місцевих наливайках теж нормальна...проблема проїзду.. вічні пробки біля ринку... Це при тому що поряд Замок Любарта і заповідник, парк... Незнаю як на мене старий ринок саме найбільше брудне місце в центрі Луцька(((
О+О до Лучанин Показати IP 25 Березня 2014 12:52
Підтримую! Надто брудно там, хоча місце центральне і доїздне. Проте, це не є нормально у центрі міста, біля парку та Замку Любарта - зробити один великий смітник. І перенести ринок варто, хоча спочатку буде не комфортно доїжджати, та з часом звикнуть люди. Цивілізація має таки прийти до нас, панове)
Анонім до Лучанин Показати IP 25 Березня 2014 14:18
Для тих кому доходить туго повторю: НА РИНКУ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПРИБИРАННЯ ЯК ЗА ПРОДАВЦЯМИ ТАК І ЗА ВІДВІДУВАЧАМИ (ПРО ЦЕ Є УКЛАДЕНІ ДОГОВОРИ І ЛЮДИ ПРИБИРАЮТЬ ТЕРИТОРІЮ РИНКУ СУМЛІНО)!!!!! ПОЗА РИНКОМ НЕМА НІЯКИХ ДОГОВОРІВ ПРО ПРИБИРАННЯ І ТОРГУЮТЬ НЕЗАКОНО!!!!! ЧОМУ??????????????????
Лучанин до Анонім Показати IP 25 Березня 2014 14:42
Просто боротьба з торгівлею поза ринком дає мало результатів , інколи бачу що міліція розганяє приїзжих, 1-3 дня порядок і люди знов приїзжають для торгівлі...Штрафувати? Там більшість жінок похилого віку... крику буде більше чим толку...оштрафують одних приїдуть другі. На варшавському теж така картина інколи спостерігаеться але там хоть за собою прибирають.Тому і підтримую ідею перенесення ринку, хай торгують але не в центрі міста, і їм проблем не буде с правоохоронними органами, і людям чисте місто) Провести би опитування я думаю більшість би жителів міста це підтримало...
Анонім до Лучанин Показати IP 25 Березня 2014 15:34
1) ну перенесли б та ті що смітили на прилеглій тереторії це б і робили....2)ПЕРЕНЕСЕННЯ НЕ ПІДТРИМАЮТЬ БО НА СТАРОМУ РИНКУ ПРАЦЮЄ ПОНАД ТИСЯЧУ ЛЮДЕЙ У КОЖНОГО Є СІМЯ ЯКА ХОЧЕ ЇСТИ.... ВЖЕ ОДИН РИНОК ЗРОБИЛИ.... І ЩО ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ТУДИ ДОЇЗД ПОКУПЦІВ??? ВАШІ СЛОВА ЦЕ СПРОБА ПІДІГРАТИ ТИМ ХТО НА МІСЦІ СТАРОГО РИНКУ ХОЧЕ ЗБУДУВАТИ ЦЕНТР..... .
Анонім до Лучанин Показати IP 25 Березня 2014 15:37
а вас не турбує смітя на території старого міста з іншої сторони від ринку??? ЦЕ ТЕЖ ЗРОБИЛИ БАЗАРНИКИ??? і халупи які розвалюються теж вони????? ДОВЕДІТЬ ТОЛК ТАМ А ПОТІМ ПОГОВОРИМО ПРО РИНОК!!!!! (**)
імхо Показати IP 25 Березня 2014 10:03
та сама проблема із транспортом. з приводу місць дайте людям працювати на ринку а не висувайте незрозумілі податки на торгове місце. селяни виживають...
володимир Показати IP 25 Березня 2014 11:33
і знову інформація для дурників... один піприємець щось десь не так зробив... та невже ви не маєте сміливості назвати прізвище цього господаря. ганьба і господарю і сци..нам журналістам.
Лучанин Показати IP 25 Березня 2014 12:17
"...до власника цієї зупинки він уже ТРИ роки поспіль звертався.."!!!!!!!!!!!!!!!! Взрив мозга!!! То хай ще з років 10 почекає! А в договорі оренди штрафи не передбачені?????????? За 3!!! роки може набігти нормальна сума! Чи ми вже не шукаємо поповнення в бюджет? Тут податок з підприємця на день пізніше заплатиш, то штрафи моментом нараховують!!!
люстрація Показати IP 25 Березня 2014 12:19
підприємця не називають, бо інформація недостовірна. А Кравчука - "на люстру", незамінний керівник всіх часів і режимів, засидівся він у своєму кріслі.
О+О до люстрація Показати IP 25 Березня 2014 12:55
Кравчук мені нагадує "Гузя"...просто різні місцеві верхівки. Його гнати треба звідти уже давно. Адже "незамінний керівник" не може навести лад з однією зупинкою, для чого тоді там сидіти?
люстрації Показати IP 25 Березня 2014 13:13
а що зупинка зроблена Люстратор?
о+о Показати IP 25 Березня 2014 13:15
а ти нагадуєш зависника жабу
О+О до о+о Показати IP 25 Березня 2014 15:07
Невже?
очевидец Показати IP 25 Березня 2014 13:47
а еще там за остановкой испражняются граждане и мочатся
справедливо Показати IP 25 Березня 2014 15:00
Те що по всьому Старому ринку біля дороги люди на землі торгують продуктами - це питання не до власника зупинки. Звичайно, підприємець зупинку повинен довести до ладу і вже розпочав це робити. А люстрація для місцевих посадовців просто необхідна. Нехай насамперед відповідають самі чиновники за ті зупинки, що від вітру падають, які вони по всьому місту повстановлювали за бюджетні гроші, а тоді за приватну власність беруться. Щодо "граждан, які іспорожняються і мочаться", - це особиста культура "граждан", які так прагнуть у Європу.
петро Показати IP 25 Березня 2014 20:29
Сьогодні дійсно всі ці муніципали повним складом наводили порядок біля ринку і треба сказати всіх бабок таки запакували в ринок (але чи вийде це в базарний день, наприклад в суботу??? коли людей буде в три рази більше) колись говорив одним із них і доречі вони ще мають штрфувати за спалюванням листя, продаж алклголю після 22.00 та неповнолітнім, продаж розведеного спірту, займатись благоустроєм, а бабкам біля ринку краще зробити достатню кількість місць для торгівлі с) г продукцією в ринку.
Анонім Показати IP 26 Березня 2014 15:32
А з маршрутками там хто наведе порядок, зупиняються в 2 і 3 ряди, на інших учасників руху по барабану
дарк до Анонім Показати IP 23 Листопада 2015 16:22
а на это никто не обращает внимание всем мешает только рынок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus