USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Біля Старого ринку в Луцьку змінили правила паркування

21 Листопада 2021 10:53
У Луцьку паркувати автівки біля Центрального ринку можна лише згідно з встановленими там знаками.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради у Фейсбуці.

У зв’язку з надходженням численних скарг щодо паркування транспортних засобів на вулиці Глушець, внаслідок чого утворюються постійні затори, департаментом муніципальної варти було направлено лист у відповідні структури з метою встановлення нових дорожніх знаків. Зокрема, мова йдеться про дорожній знак 5.38 (Місце для стоянки) та таблички 7.6.1, 7.6.2, 7.6.3, 7.6.4, 7.6.5 (Спосіб поставлення транспортного засобу на стоянку). Ці таблички позначають спосіб поставлення легкових автомобілів і мотоциклів на стоянці біля тротуару та з його використанням.

Тому, паркувати транспортні засоби можна лише тільки тим способом, який зображено на табличці.

Зауважимо, що порушення вимог дорожніх знаків, відповідно до ч.1 ст.122 КУпАП, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн).

У разі виявлення таких порушень інспектори з паркування будуть притягувати власників транспортних засобів до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бульба Показати IP 21 Листопада 2021 11:09
А там напевно дві полоси для руху розмітили??? Шо ні???))) То як завжди?? Щоб штрафувати??? Все доя людей!! Це Україна!!!
! Показати IP 21 Листопада 2021 11:29
Як набридли оці всі повідомлення за отой шанхай в центрі міста! В Києві закрили два ринки Ієюмський та Деміівський попередивши усіх за місяць-і про-те нічого-ніх то з голоду не помер,
Петро Показати IP 21 Листопада 2021 12:13
І де ці "інспектори паркування"? По всьому Луцьку паркувальникам :"паркуюсь як хочу", по тротуарам пройти неможливо. Автостанція перекваліфікувалась в одну велику і ХАОТИЧНУ парковку авто, рейсовий автобуса звідти вже важко виїхати.. На Волі, Кривий вал: знак "зупинка заборонена", але на тротуарі вважається паркуватись можна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus