USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Біля центральних фонтанів у Луцьку урочисто привітали першачків

1 Вересня 2016 12:17
Десятки дітей у бантах та з букетами і схвильовані батьки зранку заполонили центр міста: всі поспішали на урочисту лінійку із нагоди Дня знань до Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького, - пише Волинське агентство розслідувань.

Свято першого дзвоника відзначали 1 вересня на алеї фонтанів перед входом у Центральний парк.

Уздовж фонтанів вишикувалися діти, для яких сьогодні це перший День знань. Першачки скромно чекали на запрошення вийти на лінійку – гімназійна родина цьогоріч стала більшою аж на п’ять класів.

«Найбільше свято сьогодні у найменших наших школярів – тих, хто перший раз цього вересневого дня іде до свого першого класу. Із нетерпінням, тривогою

та цікавістю чекають першокласники на свій перший дзвінок», – сказав директор гімназії №4 Олександр Мишковець та урочисто запросив перші класи разом із класоводами на лінійку.

Опісля усі разом виконали гімн. Чимало першокласників співали на весь голос, поклавши руку на серце, та виструнчилися під час внесення державного прапора.

Поіменно вшанували волинських Героїв Небесної сотні та бійців, які загинули на сході країни. Усі схилили голову у скорботній хвилині мовчання. Як символ миру у всій Україні першокласники та одинадцятикласники разом випустили у небо білих голубів.

Схвильовані діти із великими яскравими квітами із цікавістю спостерігали за усім, що відбувалося довкола, та раз-у-раз оберталися щось спитати у свої нових класних мам.

Обласний декан Української Православної церкви Київського патріархату отець Михаїл разом із священослужителями відправив молебень та побажав дітям та їх батькам не забувати, що навчання - таке саме життя, тож варто не забувати дякувати один одному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
1 Показати IP 1 Вересня 2016 12:37
Класні фотки
Анонім Показати IP 1 Вересня 2016 14:19
місце не дуже для лінійки.
вася Показати IP 1 Вересня 2016 14:48
треба було написати так . БІЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ ГРЯЗНИХ ФОНТАНІВ У ЛУЦЬКУ УРОЧИСТО ПРИВІТАЛИ ПЕРШАЧКІВ....
Вчителі Показати IP 1 Вересня 2016 15:09
То ми на 1 вересня і останній дзвоник ходиим у вишиванках чи ні? А то вчителі і учні у вишиванках, А директор і заучі ні Ми виховуємо патріотизм чи ні?
Вчителі Показати IP 1 Вересня 2016 15:18
Чого вчителі і учні у вишиванках, а директори і заучі ні? То ми виховуємо патріотизм чи бла бла?
вишиванка до Вчителі Показати IP 1 Вересня 2016 18:39
Вишиванку потрібно мати в душі. А одягати її, чи ні - право вибору кожного.
Мама Показати IP 1 Вересня 2016 23:17
Діти супер! Фото класні! А вишиванок можна і десять одягнути це не є патріотизм! Що в серці кожного? Ось головне! Забули напевно всі про це!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus