USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Білорусь поки не воюватиме: у ГУР оцінили загрозу наступу армії Лукашенка

1 Липня 2022 14:17
Загроза вторгнення білоруської армії на територію України, з військової точки зору, зберігається. Однак наразі пряма участь Лукашенка у війні малоймовірна.

Про це повідомив заступник голови Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, передає УНІАН.

«На сьогодні прямої загрози з боку Білорусі немає, тому що не створено угрупування військ, не розгорнуто систему управління цим угрупуванням. Це саме основний елемент того, що йде безпосередня підготовка до бойових дій», – пояснив він.

Але перебування біля кордону семи батальйонів сил Білорусі спонукає українське командування діяти адекватно, посилювати розвідку.

«А це відволікає ресурси та засоби від нашого східного фронту», – констатував Скібіцький.

Читати ще: Зараз жодної загрози з Білорусі немає, – начальник розвідки Буданов

«Крім того, постійне переміщення військ спрямоване на те, щоб тримати нас в напрузі. Відпрацьовують окремі елементи, тактичні епізоди можливих наступальних дій саме з території Білорусі», – зазначив представник Головного управління розвідки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вангалітик Показати IP 1 Липня 2022 14:21
Вже оцінювали кацапський наступ
007 Показати IP 1 Липня 2022 14:46
Поки це не означає що взагалі не буде воювати . Ви ще на кавовій гущі по гадайте . Потрібно бути готовим , до будь-якого сюжету . Бо не дай Боже будуть нові Бучі , Ірпіні .
Анонім Показати IP 1 Липня 2022 14:59
одному протягом року говорили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus