USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Білорусь пригрозила Польщі ракетними ударами

7 Липня 2022 18:26
У Білорусі пригрозили Польщі ракетними ударами у відповідь на можливі «провокації країн Заходу».

Відповідну заяву зробив начальник Головного розвідувального управління – заступник начальника Генштабу ЗС Білорусі, генерал-майор Руслан Косигін у коментарі журналістам, повідомляє УНІАН з посиланням на БЕЛТА.

Він заявив, що у разі реалізації «Заходом» якихось «задумів», саме Польща з її військовою інфраструктурою стане першочерговою ціллю для ударів: «Водночас (і це треба розуміти насамперед польському керівництву) у разі початку конфлікту територія Польщі з її військовою інфраструктурою стає першочерговим об’єктом удару, а саме центри ухвалення рішень, елементи системи управління, пункти постійної дислокації національних збройних сил, арсенали і бази, а також критично важливі об’єкти їхньої економіки і транспортної інфраструктури».

Читати ще: Загроза ракетних обстрілів України з Білорусі буде ще мінімум три місяці. Пояснили чому

«Територія Польщі, як і країн Балтії, перетворюється на полігон, на території якого США планують розв’язати в Європі ще один кривавий конфлікт проти РФ і її союзників», – заявив Косигін.

Читати ще: Лукашенко запевнив, що не воюватиме в Україні, але назвав умову, за якої вдарить по Києву

Нагадаємо, раніше Олександр Лукашенко заявив, що він «давно визначив» роль Білорусі в українсько-російській війні. він підкреслив, що вже давно РФ і Білорусь створили «єдине угруповання збройних сил»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus