USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Білоруси взяли під охорону мости, облаштували місця для стрільби і проводять ротацію військ. Подробиці

17 Жовтня 2022 15:02
Міністерство оборони Білорусі заявило про початок ротації підрозділів своїх Збройних сил на білорусько-українському кордоні.

Про це свідчить інформація, опублікована пресслужбою МО РБ, передає ТСН.

«Наразі реалізується комплекс заходів щодо ротації підрозділів», – сказано в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що білоруські силовики взяли під охорону мости, переїзди, залізничні колії. Також вже обладнано позиції для стрільби зі стрілецької зброї та військової техніки.

Нагадаємо, білоруський режим Лукашенка бере участь у війні проти України від 24 лютого. Саме з території Білорусі на Київ пішли в наступ російські війська. Звідти ж РФ запускає по Україні ракети.

Нещодавно Лукашенко і Путін домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ у межах Союзної держави. Диктатор Білорусі заявив, що начебто Україна готувалася завдати удару по його державі.

16 жовтня стало відомо, що Російська Федерація почала перекидати до Білорусі військові літаки та гелікоптери для регіонального угруповання військ.

Читати ще: Не можуть визначитися: КДБ Білорусі спростовує інформацію про «контртерористичну операцію», а Лукашенко підтверджує

Тим часом, у Білорусі стартувала прихована мобілізація, яку наразі проводять у селах, не зачіпаючи великих міст. Мобілізація відбуватиметься під виглядом перевірки бойової здатності військ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus