USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Більшість лучан не знає, хто представляє їхні інтереси у Верховній Раді

4 Травня 2015 10:10
Чи знають лучани представника їх інтересів у парламенті, вирішив дізнатись кореспондент «Громадського.Волинь». Результат виявився цікавим хоча й мало оптимістичним.

Чи знаєте ви народного депутата обраного від Луцька (округ №22)? Як оцінюєте його роботу? – такі запитання ми задавали лучанам.

Відповіді лучан, на жаль, були не оптимістичними. Більшість з опитуваних взагалі не знають, хто представляє їхні інтреси у Верховній Раді.

Детальніше - на відео.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Українець Показати IP 4 Травня 2015 10:33
Сусід сусіду допомагає нехай і так будемо виживати. Повинні самі на себе надіятись ...
лучанин Показати IP 4 Травня 2015 10:34
Нічого дивного тут немає,що лучани не знають ,хто представляє їхні інтереси у ВР.Як представляє і працює,так і лучани знають про нього.Дивно інше: Скільки люди ще будуть вірити лохотрону цим "крутеликам",які розказують і всіма можливими, і неможливими методами доводять,як вони "дбають" і будуть "дбати" про людей і таким чином виборці стають лохами.Не можу зрозуміти,як можна було лучанам так "розвезтися",повіривши горе-айдарівцю-"герою" і вибрати нар.деп.,який зараз має їх глубоко в д..і.Ніхто не знає де його приймальня,бо такої напевно і нема.Так,що маємо те,ЩО вибрали.
=== Показати IP 4 Травня 2015 11:20
Що про лучан говорити, область які депутати представляють? Треба думати, а не на обіцянки куплятись... Що хотіли - те і маємо.....
Анонім Показати IP 4 Травня 2015 12:53
А хто ж їхні інтереси представляє? - НІХТО ! Кожен у ВР свої інтереси представляє і своїх босів.
Хлоп Показати IP 4 Травня 2015 16:09
А чому б ВН не допомогти лучанам, та познайомити iх з дiяльнiстю депутата як iз дiяльнiстю мера Романюка? Завiтати до родини, провiрити ii статки та нерухомiсть? Чи iнтервью на вулицях - i то вже перепрацювали?
Лучанин Показати IP 4 Травня 2015 18:13
Ха! Зато про Лапіна добре знають в Ковелі, тому він і перебрався до Луцька. Прикинувся воякою, запудрив людям голову, ходив по дворам як жебрак - "...проголосуйте за мене, бо я в бандані!!!..." Перегляньте його інтерв'ю на Громадському Волинь - "... – Люди з Луцька думають, що народний депутат, який переміг в Луцьку, має зробити в цьому місті все: дороги замість комунальників, ліхтарі замість електриків, лампочки в кожен під’їзд… Я від початку казав і кажу зараз: я цього робити не буду...." . Далі надіюсь без коментарів!!!
Володимир Показати IP 4 Травня 2015 18:16
Лапін "обраний" депутатом за великі гроші Яценюка, якого ввін повністю влаштовує
vip Показати IP 5 Травня 2015 09:17
Лапін обраний депутатом за великі гроші Континіума (щоб не заважав в Ковелі) і почав гризти гілку (чи то голку) на якій сидів (на підставі його звернення генпрокуратура відкрил справу проти Єремеєва).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus