USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Більшість пасажирів літака, що розбився, були іранцями, – ЗМІ

8 Січня 2020 09:09
Більшість пасажирів українського літака, який зазнав аварії біля Тегерану, були громадянами Ірану. Такі дані наводить голова Управління надзвичайних справ Ірану.

Про це повідомляє канал 24 з посиланням на РИА "Новости".

Українське МЗС наразі уточнює списки пасажирів.

Як повідомляє ТСН, у літака "Міжнародних авіаліній України", який зазнав катастрофи в Ірані незадовго після зльоту, горів двигун. Про це заявив прессекретар Міністерства доріг і транспорту Ірану Кассем Бініаз.

За його словами, після цього пілот втратив контроль над пасажирським повітряним судном і він врізався у землю. Причини аварії наразі з'ясовуються.

Що відомо про авіакатастрофу літака МАУ в Ірані?

Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» рейсу PS 752 Тегеран – Київ розбився зранку 8 січня незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані. Літак впав одразу після зльоту. У мережі опублікували відео моменту падіння літака МАУ під Тегераном.

За попередніми даними, на борту перебувало 168 пасажирів і 9 членів екіпажу. Всі вони загинули. На місці падіння знайшли чорну скриньку. За попередніми даними, авіакатастрофа сталася через несправність двигуна.

Глава Тегеранського центру невідкладної допомоги заявив, що тіла загиблих буде важко опізнати через високий ступінь пошкоджень. Зараз рятувальники збирають тіла людей на території близько двох гектарів, щоб передати їх судмедекспертам.

У Департаменті консульської служби МЗС України створено оперативну кризову групу, телефон гарячої лінії – 238 17 77.

За кілька годин до катастрофи іранські військові обстріляли дві військові бази США на території Іраку.

Як повідомило одне з місцевих видань, український літак могли випадково збити ракетою під час обстрілу Іраном військових баз США в Іраку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus