USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля кордону на Волині голяка блукала дворічна дитина. ФОТО

5 Червня 2009 14:37
Учора, 4 червня, на оперативного чергового відділу прикордонної служби «Ягодин» від прикордонного наряду надійшла інформація про те, що в безпосередній близькості від лінії Державного кордону в смузі місцевості за інженерно-технічними спорудами, в 2,5 кілометра від села Рівне (територія Рівненської сільської ради Любомльського району) було виявлено дворічну дівчинку. Про це «Волинським Новинам»  повідомив начальник прес-служби Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський
Дівчинка була налякана та блукала біля кордону без одягу, а виявили її о 16.35.
Вже о 16.40 проінформовано Любомльську районну лікарню (викликано карету швидкої допомоги), Любомльський РВ УМВС та голову Рівненської сільради. Окрім того, про це повідомили сусіднім підрозділам та плацувці «Дорохуськ» (Польща).
О 16.45 дитину доставили в приміщення відділу прикордонної служби «Ягодин» та вдягнули (дитячі речі принесли військовослужбовці, які проживають біля відділу).
Станом на 17.40 до відділу прибули карета швидкої допомоги, працівник Любомльського РВ УМВС та голова сільської Ради.
В ході проведення фільтраційно-перевірочних заходів встановили особу дитини. Це – дворічна Оксанка, яка мешкає в селі Старовойтове Любомльського. Власне, дитина – з неблагополучної сім\'ї, інформації від батьків та родини щодо зникнення дитини в правоохоронні органи та місцеві органи влади не надходило.
Близько 18.00 до впс прибула мати дитини, в матері був брудний, неохайний вигляд, було чути запах вживання спиртних напоїв.
О 18.15 дитина із складанням акту була передана оперуповноваженому кримінальної міліції у справах дітей Любомльського РВ УМВС.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
алекс Показати IP 5 Червня 2009 16:23
[вирізано - цензура].расстреливать таких мамаш
Анонім Показати IP 5 Червня 2009 16:28
Ось це Волинь,пьяна матiр.А ви все про росiян кажете що вони пьянички.Позор
михаил Показати IP 5 Червня 2009 21:59
родителей за решетку...даже нечего думать...как так чтобы двухлетний ребенок сам?????????ужас.....молодцы погранцы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus