USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Біля сільмагу підрізали хлопця

9 Вересня 2011 11:20
Упродовж 8 серпня в області сталося понад сотні злочинів – серед них підріз чоловіка, дві крадіжки та побиття.
Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.
Резонансним видався злочин,що трапився в ніч на 9 серпня у селі Рудня Рожищенського району. О пів на третю ночі до райвідділу міліції надійшла заява 30-річного мешканця райцентру Леоніда про те, що в селі Рудня поблизу цілодобового магазину невідомий напав із ножем на 29-річного Віталія. Нападник встромив ножа в хлопця і втік з місця пригоди.
Згодом оперативники встановили, що поранення мешканцю Рожища спричинив жител села Рудня 43-річний Федір. Пораненого хлопця госпіталізували до центральної районної лікарні.
Загалом, минулої доби до обласної міліції надійшло 156 заяв і повідомлень, з яких 101 - про злочини. Серед розкритих: 1 нанесення тілесних ушкоджень, 2 крадіжки майна та інші.
Слідчо-оперативними групами органів внутрішніх справ здійснено 22 виїзди на місця пригод та скоєних злочинів.

За адміністративні правопорушення до відповідальності притягнуто 118 осіб, в тому числі 74 особи за порушення громадського порядку. Працівниками Державтоінспекції виявлено 139 водіїв, що грубо порушили Правила дорожнього руху, в тому числі за керування автотранспортом у нетверезому стані затримано 7 водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus