USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«БІО ПЕК» знову зливає відходи біля Луцька. Відео

6 Липня 2018 09:29
Відходи біоетанольного заводу ТОВ «БІО ПЕК» знову зливають на території полів фільтрації, які знаходяться на території села Баїв біля Луцька.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук у Фейсбук.

Зазначається, що вчора працівники відділу екології міської ради «впіймали на гарячому» представників ТОВ «Україна-Баїв», які зливали мелясну барду з заводу ТОВ «БІО ПЕК» на поля фільтрації.

Відповідно до товарно-транспортної накладної, мелясна барда в кількості 30 тонн прямувала з біоетанольного заводу в пункт розвантаження «Баїв-2», а приїхала на поля фільтрації.

«Протягом останніх трьох тижнів на гарячу лінію 15-80 почали надходити скарги на неприємний запах на вулиці Львівській, в районі ДПЗ і прилеглих вулицях. Причиною цього запаху саме в цьому районі є злив мелясної барди на фільтраційні поля, що зумовлює процеси бродіння і появу неприємного запаху», - йдеться у дописі Ігоря Поліщука.

Щодо даного випадку повідомлено прокуратуру Волинської області, ГУ НП у Волинській області, управління захисту економіки, Держекоінспекцію та управління екології Волинської ОДА.

Як додав наостанок радник міського голови, наступного тижня планують організувати велику прес-конференцію, де громадськість та представників ЗМІ поінформують про нововиявлені причини неприємного запаху в місті та план дій міської ради по ліквідації цих причин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вишків Показати IP 6 Липня 2018 10:35
Цілий тиждень травлять Вишків - натуральний гній з ферми. На гарячу лінію міста додзвонитись неможливо!
Петя Показати IP 6 Липня 2018 11:10
Блокуємо роботу БІОПЕКУ і КРАПКА!!!
хехъ Показати IP 6 Липня 2018 11:26
показатель взаимоотношений. На века?
!!! Показати IP 6 Липня 2018 11:41
А чому питання не виникає до ТОВ Україна-Баїв. Взагалі, Біо-Пек продає барду господарствам, які вносять його в грунт як добриво. Питання в тому куди машина його повезла - не до Біо-Пек. Якщо вони його продали на умовах франко-завод, то які питання можуть бути?. Якщо є таке бажання - створити громадський контроль разом із Біо-Пек і відслідковувати куди кожна машина повезе барду. Краще б дивились і за м_ясниками. від них смердить не менше. Я не захищаю Біо-Пек, ле рівноправ_я і відповідальність має бути для всіх.
До !!! Показати IP 6 Липня 2018 11:57
Ти що баняк? Мелясна барда Біопеку. Поля фільтрації цукрового заводу, що одне і теж. Тобто Україна-Баїв приїхав на Біопек, витратив дизпаливо, купив барду і повіз зливати на поля..? Де логіка? Розум є?
я до До !!! Показати IP 6 Липня 2018 13:22
Закривайте справу.Вийшли на своїх( прокурорів,екологів,держбудконтроль,проектантів)
Носатий дядько Показати IP 6 Липня 2018 21:58
Сьогодні, 6 липня 2018 року, о 19 годині на ЛПЗ жахливо смерділо.
Катерина Показати IP 6 Липня 2018 22:21
В Луцьку відкрили Закон збереження смороду: Якщо сморід зменшується в одному місці, то він обов"язково збільшиться в іншому, а може і в декількох місцях. Після виготовлення однієї тони біоетанолу залишається тринадцять тон барди. Можна легко, при бажанні, вирахувати кількість виробленої барди і відпущеної сільгосппідприємствам. А де решта?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus